úterý 17. června 2014

Hecht 6284 xl

Drtí větve do průměru cm. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost . Výkonný drtič větví, se kterým snadno přeměníte zahradní odpad na materiál vhodný k zamulčování nebo do kompostu. Pro snadnou manipulaci je opatřen .

Super,jen jsem pak upravil nastavení přítlaku a řezalo to v pořádku:). Po asi hodinách testování na větvích lísky. Drví vetvy do priemeru cm. Osobní odběr na pobočkách. Zobacz inne Rozdrabniarki do gałęzi, najtańsze i najlepsze oferty, . Výkonný drvič vetiev, s ktorým jednoducho premeníte záhradný odpad na materiál vhodný k zamulčovaniu alebo do kompostu.


Shredding done by crushing roller (very silent), branches pulled automatically. Elektromos Aprító, szecskázó gép vásárlás olcsón, Szecskázógép AKCIÓ!

Zboží vystaveno na prodejně, poslední kus. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Add to list Buy from e- shop. Mit dieser Power schafft er problemlos Äste und Zweige von einer . Drvič konárov je skvelým pomocníkom pri pravidelnom záhradnom upratovaní.


Umożliwia rozdrabnianie gałęzi z żywopłotów, krzewów i drzew. Drvič vetiev je skvelým pomocníkom pri pravidelnom záhradnom upratovaní. Suitable for cutting branches of . Smulkina iki 5cm storio šakas peiliais. Susmulkintų šakų dėžės talpa 60L. Met Hecht haalt u kwaliteit in huis voor een betaalbare prijs ,marktleider in betaalbare . Tocatorul are o capacitate mare de . Součástí drtičky je box na drcený odpad o objemu litrů.


Pret EXCEPTIONAL Livrare Rapida si Drept de Retur doar la Timoshop. Wir gratulieren Ihnen zum Kauf eines Produktes der Marke HECHT. Lesen Sie bitte vor der ersten Inbetriebnahme die Betriebsanleitung .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky