čtvrtek 26. června 2014

Nůžkový altán 3x3

Hledáte nůžkový altán 3x? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nenechte pár kapek deště, aby vás vyhnalo ze zahrady. Inzerát Ocelový nůžkový altán , párty stan 3x3m -modrý v okrese Ústí nad Orlicí, cena dohodou, od polacekpolly na Sbazar.


Popis: Profi ocelový nůžkový altán ,. Zahradní nůžkový party STAN 3xNOVINKA!

Ideální doplněk na zahradu, ke stanu, na trhy apod. Skládací altán nůžkový se otevírá a zavírá v sekundách. Barva střechy šedá, teleskopické . Profesionální zahradní stan 3x. Praktický rychlosestavitelný zahradní altán.


Prodej vysoce kvalitních a odolných nůžkových , express stanů. Možnost nastavení výšky nohou (stupně). Rozměry složeného altánu : 147x17x17cm.

Nůžkový altán 3xm sestavený. Verze: DELUXE Hmotnost: Kg Rozložení:. Vše na eshopu skladem - rychlé dodání. Díky praktické rozkládací konstrukci je stan složen během chvilky!


Ocelová konstrukce a stabilní nohy dodají stanu potřebnou stabilitu. Plachty, tkaniny, ochranné sítě, plachtovina, nůžkové stany. ZvP Ocelový nůžkový altán , stan 3x3m - CLASSIC.


Snadno se rozkládá i skládá. Své využití najde na zahradě nebo na cestách. Rychlosestavitelný zahradní altán 3xm bez bočnic, s konstrukcí z hliníku a oceli a. Stanový pavilón se uplatní na zahradě během večírků a jiných akci, ideálně chrání jak před sluncem, tak před deštěm. Vhodný na oslavy svateb, narozenin, . Střecha je voděodpudivá - 1 polyester s PA úpravou.


Koupili jsme pro Vás nový nůžkový stan 3xmetry, který se nabízí jako. Náhradní šedá střešní plachta k nůžkovému altánu 3x3. Na výběr jsou altány 3x3m a 7xs rovnými nebo šikmými stojkami. A krytem v červené barvě či s motivem .

Ahoj holky, chtěla bych koupit na zahradu zahradní stan nebo altán o rozměrech 3m na. Buď kupte obrovský slunečník, se kterým nejsou starosti, nebo altán s nůžkovou konstrukcí. Altán skládací Dimenza nůžkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky