středa 18. června 2014

Plachtové přístřešky

Kvalitní plachtové přístřešky a garáže SHELTERLOGIC, které vám poslouží k uskladnění zahradního nářadí, motoristických, bazénových či grilovacích potřeb. Plachtové přístřešky na cokoliv. Nejširší nabídka plachtových přístřešků a zastřešení na vše ZDE. Přístřešek pro koně Hadar 370x610x250cm 26m².


A nezapomeňte si na e-shopu prohlédnout i ostatní přístřešky na dřevo. V kategorii Pastevni technologie naleznete produkty určené na pastvy, či výběhy.

Tyto produkty zvyšují pohodlí na pastvě a usnadňují. Velice kvalitní a pevný plachtový přístřešek od amerického výrobce. Kompletní mobilní přístřešek 6x3m - Krátká plachta. Technické parametry: Zastavěná plocha: mDélka (vnější): m Šířka (vnější): m Výška . Vysoká plachtová hala pro náročné. Tvar oblouků konstrukce umožňuje volný pohyb podél vnitřní stěny haly.


Zastřešení pergoly a přístřešků Hradec Králové. Nabízíme Vám několik variant možných provedení opláštění Vašich pergol, rolovací . Vyberete si z naší nabídky nůžkovou konstrukci podle své potřeby a my Vám na ni ušijeme plachtové díly z kvalitní nepromokavé textilie.

Skladem – můžete mít už 18. Pastevní přístřešky 6×m mohou využívat koně, skot, ovce nebo kozy. Ohodňoťe prosím Váš proběhlý obchod. Maximální spokojenost Spokojenost Průměr Nespokojenost. Plátené prístrešky a garáže.


Nabízíme plachtové haly, hangáry i sklady, párty stany, plachtové přístřešky pro zvířata, zemědělské haly, sklady, kontejnerové přístřešky a plachtové garáže. V našom e-shope nájdete obrovský výber pre vodovodné batérie do kúpeľne a kuchyne, kuchynské drezy, sprchové kúty, klasické a závesné WC a veľa iného. Prodej zemědělské montované plachtové přístřešky pro uskladnění sena a plodin prodává firma Halmont. Snadno posunete nebo demontujete a převezete. Typ konstrukce: Konstrukce se skládá z plnostěnných sloupů a plnostěnných vazníků, Typ konstrukce V. Eshopy s kvalitním a značkovým zbožím jako jsou nářadí bosch a makita nebo nádobí fagor a tescoma za akční ceny.


PLACHTOVÝ PŘÍSTŘEŠEK ve ŠTĚPÁNOVĚ, okr. Ideální volbou pro tyto účely je pak plachtový přístřešek. Tyto plachtové přístřešky jsou vyráběny v mnoha variantách, které umožňují dokonalou . Výrobce - ShelterLogic Corp.


Mějte přístřešek pro auto připravený, kdykoli a kdekoli jej budete potřebovat. Neregistrovaný uživatel napsal(a): Chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s plachtovými přístřešky jako jsou třeba tady . Chrání koně a skot před horkem a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky