pondělí 16. června 2014

Stínící plachta na plot

Jako další variantu přírodního . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Stínící tkanina, zastínění 90. Váha na centimetr čtvereční je třikrát vyšší než standardních sítí.


V této sekci si můžete objednat libovolnou délku námi nabízených stínících sítí na ploty.

Zašleme Vám požadovanou délku. Ceny jsou za 1metr běžný určité šíře. XTline Mediumtex stínící síť na plot x m. Bamusové a rákosové rohože na plot. Vázací pásky a další příslušenství pro uchycení stínících a ochranných sítí.


Síť na oplocení zelená stínění. Dvojitá vazba a přesná tkanina z ní dělá top produkt ve své třídě.

Vyniká dlouhodobou životností. Levné stínící sítě a stínící tkaniny nejen na Váš plot. Ochrana proti slunci, větru i zvídavým očím. Náhrada stínící textilie na plot už rozebírají maminky na webu eMimino.


Přemýšlela jsem, že bych na plot dali prostě plachtu , jenže mi to . Venkovní stínící tkanina, síť, plachta , úplet na plot zelená, výška 1cm. Folie, textilie, plachty. Jak jsme již naznačili, PloteS stínící síť je velmi prodávaný a vyhledávaný pomocník nejen u rodinných domů, ale také u firem či v zemědělství. Máte prosím někdo radu, jak připevnit stínící síť na drátěný plot tak, aby ji neurval vítr? Respektive mám strach, že pokud ji vítr neurve, zničí se . Využití v zahradnictví, na plotech, pergolách, . POUŽITÍ: Pro stínění skleníky, rostlin, dočasné oplocení či snížení průhlednosti.


Tenisové stínící plachty jsou vhodné pro zavěšení na ploty okolo tenisových kurtů pro lepší viditelnost míčů a zároveň jako reklamní nosič. Prodám zelenou originál zabalenou stínící tkaninu na ploty v délce 5x 25. Prodám stínící plachtu proti slunci obdélník 5xm, originál značka hanSe, koupeno . Pro tyto účely jsme pro Vás připravili stínící tkaninu na drátěné ploty , která má tmavě zelenou barvu, vysoké zastínění a velmi příznivou cenu.

Vysoce kvalitní stínící tkanina na ploty s krycí hustotou 1. Zakrývací plachta Guttaplane Standard. Zadejte počet metrů, které potřebujete dané výšky. Mně se právě moc ty zelené plachty nelíbí, má někdo zkušenost s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky