pátek 6. června 2014

Lechuza cubico

Pokračujte výběrem velikosti: . Jako samostatný květináč i jako vícekusová sestava: CUBICO je mistrovské dílo moderní designerské linie, jehož nadčasový tvar nikdy neztratí na atraktivnosti a. Vzhledem k tomu, že má zabudovaný přepad a vypouštěcí . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Obaly květináčů se prodávají v několika barevných variantách. Květináče označené TREND mají.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Horní šířka květináčů 40cm a výška . Constructed of highly durable polypropylene, this . Popis: Nabízím k prodeji starší, ale . The Cubico combines the archetypal plant container with the features of an optional modern sub-irrigation. Nutmeg is a warm tone that fits perfectly with modern . CUBICO Color with irrigation systeless frequent watering and better plant growth!


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . This self-watering planter makes maintaining flowers and plants effortless.

The attractive column shape of . The pot waters your plants with its clever Water Irrigation System. Na pestovanie zeminových i hydroponických rastlín podľa zvoleného príslušenstva. A combination of elegance and modernity, the Cubico Color offers a classic cubic shape that naturally fits into a variety of decor styles. Available in sizes ranging . The image is for illustration purpose only.


LECHUZA CUBICO POT (ALL-IN-ONE SET). Jsou použity jiné materiály a barvy, které jsou pouze matné. Lechuza Cubico Color je ekonomická varianta původního Cubico Premium.


Vyrobeny z kvalitního plastu v černé barvě. Lechuza - Cubico Premium - WhiteLechuza skilfully combines attractive, contemporary design and maximum functionality with its unique sub-irrigation . Cubico má elegantní, sloupovitý tvar a je určen pro všechny, kteří jdou za svým vlastním stylem s . Great Deals on all Outdoor products with Free Shipping on most stuff, even the big stuff. CUBICO combines elegance and attractiveness with the most convenient use and care.


The wide range of sizes, colors, and accessories makes CUBICO perfect . Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. Ideálny vonkajší kvetináč pre tuje, buxusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky