úterý 10. června 2014

Terasová prkna sibiřský modřín

Na mterasy je potřeba vrutů a bm. Nepřehlédněte AKCI na terasu sibiřský modřín. Dřevěná terasová prkna ze sibiřského modřínu jsou nejpřírodnějším spojením mezi domem a zahradou.


Terasové prkno sibiřský modřín. Produkt nabízíme v následujících .

Velkoobchod a maloobchod - kvalitní sibiřský modřín. Nabízíme terasová prkna za nejlepší ceny. Pro velkoobchodní partnery, firmy a živnostníky, sibiřský modřin. Doporučujeme terasová prkna - sibiřský modřín do exteriéru.


GELO vyrobená terasová prkna ze sibiřského modřínu. Podlahy na terasy a balkony – Prkna na terasu sibiřský modřín. Drážkované terasové prkna se vyrábí z masívu sibiřského modřínu tangenciálním a radiálním.

Skladem vedeme terasová prkna z evropského a sibiřského modřínu a. Ten patří k cenným a trvanlivým druhům jehličnatého dřeva. Jeho obsažená pryskyřice . Používají se nejčastěji modřínová terasová prkna ( vzhledem k vynikajícím vlastnostem ), jako alternativa . Neviditelné kotvení terasových prken najdete zde. Sibiřský modřín jehličnatá dřevina s poměrně velkou konstrukční pevností a odolností. Modřín sibiřský patří mezi jehličnaté dřeviny pro stavbu vaší dřevěné terasy. Doporučené dilatace mezi prkny při pokládce : – mm.


Modřínové terasové prkno je pro své výjimečné vlastnosti ideální materiál pro konstrukci vaší nové terasy. MODŘÍN SIBIŘSKÝ terasové prkno 27x1mm ( cena m): Polotvrdá trvanlivá dřevina, vhodná na terasy, balkony a chodníčky Cena za m2. Prkna s vysokou houževnatostí pro každého. Původ dřeviny z oblasti Sibiře. Hlavní město Praha, cena 499Kč, od terasyapodlahy na Sbazar.


Popis: letní AKCE terasová prkna ze . MATERIÁL: Evropský modřín. VÁHA: cca kg (1m prkna ).

Tento druh terasových prken se vyrábí především ze dřeva modřínu, a sibiřského modřínu. Pro venkovní použití nutné povrch ošetřit ochranným olejovým, nebo lazurovým nátěrem. Odolává i extrémním teplotním výkyvům až do -50°C.


Díky pomalému růstu a hustým letokruhům má dřevina výbornou mechanickou odolnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky