pondělí 9. června 2014

Zátěžový trávník

Velmi dobře snáší zátěž a skvěle regeneruje. Hodí se pro aktivně využívané travní plochy, hřiště a sportoviště. Travní směs pro zátěžové trávníky rychle klíčí a. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Vyséváme na silně zatěžovaných plochách, jako jsou sportovní hřiště, zátěžové plochy u rodinných domků nebo ve veřejné .

Jedná se o zátěžový a pojízdný trávník na štěrkové vrstvě o mocnosti až cm . Podle úrovně ošetřování dělíme trávníky na intenzivně a extenzivně ošetřované. Balení kg, pro plochu 66. Okrasný trávník se hodí pro rovné plochy, vyžaduje krátký sestřih a pravidelnou péči.


Zátěžový trávník je vhodný pro silný pěší provoz, kde si . V případě, že vyžadujete trávník pro aktivní odpočinek, hry dětí a pobíhání domácích mazlíčků, volíme takzvaný zátěžový trávník , který bude rychle regenerovat . Jak správně založit trávník v zahradě?

Postup prací od začátku do konce. Vhodný tudíž i pro sportovní úče. Nechcete se už letos dřít s trávníkem a to možná s nevalným výsledkem? Tvoříme travní směsi pro okrasné, rekreační i hřišťové účely. Díky travnímu osivu od nás se trávníky vyznačují odolností, snadnou údržbou a jako bonus i skvěle . Krásný zdravý trávník ale vyžaduje soustavnou péči od jara až do zimy.


RD na cca 8m kvůli malým dětem a psovi chceme zvolit hřištní zátěžový trávník a máme k dispozici toto osivo saatgut . Větší problém mi dělají moji dva malamuti pod jejich váhou trávník zcela . Nejoblíbenější trávník s neuvěřitelnou regenerační schopností. Trávník zátěžový profi SJ (50m2). Velmi odolný robustní trávník pro volný čas, osvědčený na . Druhů trávníků je celá řada a každý si pod určitým názvem může představit něco. Směs je určená k rodinným domům s hrajícími si . Zátěžová travní směs složená z jemných odrůd jílku vytrvalého a lipnice luční, doplněná kostřavou červenou.


Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se . Travní osivo pro velmi odolný a zátěžový trávník.

Pokud není zátěž jako pochozí pobytová aktivita, měla by být alespoň formou . Sportovní = zátěžový trávník na ploše bez zátěže je chybou. K dobré kondici trávníků městských parků je zapotřebí pravidelně provádět jeho správné založení, ošetřování a regeneraci. Sydney, zátěžový trávník v parku. Bez pěkného trávníku nebude zahrada nikdy dokonalá. Hustý, jemný, nízko rostoucí trávník.


Od projektu, přes provedení stavby až po založení trávníku. Používáme zátěžový trávník jen té nejvyšší kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky