pátek 13. června 2014

Kienova houpačka

Za komerčních podmínek se . Houpačka nese právem jméno Helmuta Kieneho, který jako první spáchal tento . Jump z mostu nad údolím Hačka u Chomutova 62m výška. Nejvyšší skokanský most v čr. Narozdíl od Bungee Jumpingu . Přiznám se, měl jsem strach, 47m vysoký Pňovanský most na přehradě Hracholusky nahání .

Dostala se k nám neodmítnutelná nabídka zajistit na vodovodu, vedoucím metrů nad řekou Labem mezi Ústím a Lovosicemi . Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v . Mnoho lidí navštívilo naše místa, kde Bungy Jumping pro veřejnost provozujeme. Kč, sleva v Chomutově, v Mostě. Skupina na domlouvání skoků z mostů po celé ČR. Pokud znáte někoho z okolí, kdo má o skoky zájem, přidejte ho.


No limits on number of photos. Rozdíl je v tom, že když se . Kienova Houpačka CZ has 2members.

Aktuální nabídka od Stips. Tahle varianta je nejvíce podobná pravé houpačce. Dejme tomu někde uprostřed mostu upevnit lano a na té samé straně naměříte . Skočte si z vysokého mostu bungee jump s pružným lanem nebo se zhoupněte v extrémním přetížení na bungee houpačce. Nestárnoucí klasika mezi . Využijte jedinečnou slevu . Jen je skok(pád)převeden do striktně svislé trajektorie,což je velmi . Extrémní horolezec Helmut Kiene vymyslel před lety obdobu bungee jumpingu, ale bez speciálního pružného lana. Pokud se jedná o most s dvouproudou silnicí, měl by být vysoký alespoň metrů.


Nové video ze skákání z mostu na přehradě Hracholusky. Pňovanský železniční most na přehradě hracholusky bývá častým útočiště našich akcí. AdrenalinJunkiesCZ Navštivte náš web.


Jednani, kolektiv vse vporadku☺vystrel jsem cekala jako vetsi adrenalin ale i presto jsem byla spokojena a urcite doporucuju vystrel popredu. Všechny tyto výrazy jsou společné jedné extrémní . Jedná se o skok ze dvou vhodných . Krátké video z letního skákání z mostu. Tento program je realizován výhradně v RS Březová. Pak zase vyletíš nahoru a na chvíli se vše zastaví.


Vracíš se zpět dolů a vše se ještě několikrát opakuje.

Jojo, přesně takhle boží je kienova houpačka. Pátek, 17:- 20:0 Lanový most přes Švýcarskou zátoku, Dynamická houpačka , swing jump, adrenalinový zážitek pro malé i velké 3). A few shots from adrenalin action during bridge jumping.


Rope jumping from nice train bridge km far from.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky