pátek 20. června 2014

Plastový kanystr 20l

Vhodný pro přepravu a skladování pohonných . Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l, 20l , 25l, 30l na libovolné použití - stačí si jen . Kč - 1Kč v obchodechPorovnat ceny. Motoristé ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu.

Kanystr Unitec plastový na PHM 20l. Pro skladování větších objemů. Popis: Dobrý den, nabízím k prodeji nikdy nepoužité, štosovatelné kanystry . Stohovatelný plastový kanystr , objemu litrů. Plastový kanystr určený pro pohonné hmoty.


L kanystry s uchem pro snadnější manipulaci. Charakteristika: kanystr plastový silnostěnný s nálevkouVlastnosti:obje10.

Certifikát výhodného obchodu na HLEDEJCENY. Produkty v tomto obchodě patří k . Společnost je zaměřena na. Najetím myši zvětšíte obrázek. Nebo jste ten typ člověka,. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. DZ Granit plastový kanystr 20l. Vybaveny výpustním kohoutem pro snadné dávkování kapalin. Vyrobeny z kvalitního polyethylenu.


Plnící otvor se šroubovým uzávěrem. Mají UN certifikaci, díky čemuž jsou vhodné také. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek. Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek.


R - odolná plastová hubice s možností odšroubování zajišťuje pohodlné nalévání, . L do 30L jak plechové tak plastové.

Je vhodný ke skladování a bezpečnou přepravu benzínu, nafty či topných . Vhodné jako příruční obal na pohonné hmoty. Výpustní hrdlo o ømm se šroubovým uzávěrem. Skládací kanystr na vodu s objemem 20l je ideální do kempu.


Rozměry: objem l , 17x40xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky