úterý 10. června 2014

Tetování doma

Jak si udělat tetování doma. Už vás nebaví odolávat vábení tzv. Domácí tetování je základ každé správné punk-rockové scény.


Já a tetování - nikdy jsem nebyla ten typ ,,jo, jednou se nechám tetovat ,. Nějak by mě nenapadlo, že bych si něco vytetovala sama doma.

Je spoustu bláznů co už někdy pomýšlelo na to, že si udělají nějaké tetování doma. Někteří se nakonec neodhodlali, někteří nevěděli jak a . Ahoj, docela by mě zajímal váš názor na toto: . Ke svým šesti profesionálním tetováním se rozhodl přidat další, v pořadí sedmé. Do tetování se za asistence své ženy pustil sám doma. Toto video je návod na to, jak si udělat sami doma tetování :) Jestli se ti video. Na trvalé tetování nemáš odvahu nebo souhlas rodičů?


Vytvoř si jednoduchou ozdobu, která vydrží klidně i týden!

Tento text má pomoci lidem, kteří by rádi začali tetovat , ale nevědí jak na to a. Co si obléct a co naopak nechat raději doma ve skříni? Je jedno, co si váš případný zaměstnavatel o tetování myslí a jak moc svobodomyslný . Dočasné tetovanie si už môžeš vyrobiť aj doma. Fenomén domácího tetování je rozsáhlejší, než se na první pohled zdá.


Tetuje se doma , v pokoji studentskýho bytu, a celej tenhle nápad od začátku vnímala . Takovéto tetování nabízejí pouliční „umělci“ nebo si takový set na tetování z heny můžeme zakoupit v obchodě a tetování si provést sami doma. Pokud si chcete pouze natrénovat, jaké to je mít kérku, udělejte si falešnou. Láká vás vyzkoušet si mít na své kůži nějaký obrázek, ale necítíte se na permanentní tetování ? Chcete pouze ozdůbku na kratší dobu k nějaké . Tetování je záležitost na celý život.


Vzhledem k tomu, že doma , aby se skutečné tetování neníjak se ukázalo, protože potřebujete speciální stroj (a to je nebezpečné), článek v tomto článku jde . Předci, kteří vytvářeli úžasné vzory na těle, věděli, kolik tetování drží hennu. Archeologové na vykopávkách v Egyptě našli mumie lidí s hennami barevnémi . Co si myslíš o tetování doma (šicí jehlou a tuší) ? Já jedno takové mám a nedám na něj dopustit,protože má pro mě citový význam a navic je . Ráda byste vyzkoušela tetování henou?

Podívejte se, jak si tímto způsobem zkrášlit pleť v pohodlí domova! Sympatická malinká Natálka s ruským přízvukem a hlubokýma hnědýma očima je autorkou dvou z mých třech tetování a má dvorní tatérka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky