úterý 24. června 2014

Vidle fiskars

Hledáte kvalitní zahradní pomocníky? Spolehněte se na vidle Fiskars , se kterými se promění těžká práce v radost. Vidle Fiskars jedině z Fiskars-shop. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Jedná se o víceúčelové nástroje . Bohatý výběr rýčů a vidlí od značek Fiskars, Fieldmann a dalších nalezneta na Mall.

Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí. Rycí vidle Fiskars Solid mají pevné hroty pro rytí v kamenité půdě. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Lehké rycí vidle Fiskars , Cena: 566.


Zahradní rycí vidle Fiskars jsou vhodné pro rozrušení tvrdé a kamenité půdy. Sklon pracovní části k násadě 26° snižuje únavu zad a ramen.

FISKARS Solid představuje základní řadu nářadí pro práci s půdou. Díky své nižší hmotnosti je vhodný i pro ženy. Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH, Počet. Jsou vhodné pro práci se zahradním odpadem.


Tato ergonomicky navržená řada rýčů a vidlí zaručuje nejlepší pracovní pozici. Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou . LET ZÁRUKA NA KOMPLETNÍ SORTIMENT FISKARS. Nabízíme kompletní sortiment finské značky Fiskars za zajímavé ceny. Popis: špice ostré a pevné pro snadné zpracování tvrdé a kamenité půdy prohnutí násady 13° délku lze jednoduše měnit podle požadavku uživatele.


Pohodlný tvar a velikost držadla. Jsou naprosto pevné a vyrobené z . Držadlo ve tvaru písmene „D“ . Máme rycí vidle , kompostové vidle , vidle na balíky, vidle na hnůj i vidle značky Fiskars. Další slevy zahradního nářadí na Kupi.


Kompostové vidle SOLID mají dlouhé špičaté hroty vhodné k nakládání kompostu, větviček, natě apod. Vyrobeny z kvalitní bórové oceli s velkou rukojetí ve . Rýče, lopaty, krumpáče a vidle Fiskars.

FISKARS-SHOP - široký sortiment za nejlepší ceny SKLADEM! Ergonomický rýč s vysoce kvalitní násadou a pevnými hroty. Vyberte si rycí vidle Fiskars , nebo zahradní rýč Fiskars a usnadněte si tak dřinu. Nabízíme širokou modelovou řadu – od základního rýče Fiskars Solid až po .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky