úterý 10. června 2014

Ultrazvukové odpuzovače

Ultrazvukové odpuzovače škůdců. Naše ultrazvukové odpuzovače - plašiče jsou s úspěchem používány jak pro ochranu majetku před škůdci jako jsou myši, . Dodáváme elektronické odpuzovače krtků, kun a myší DERAMAX, FORMAT1. Na této stránce najdete největší výbeř ultrazvukových odpuzovaču v ČR za . Jak vybrat vhodný odpuzovač (plašič) na kuny, myši, toulavé kočky a psy, krtky nebo jiné škůdce? Jak pracuje ultrazvukový odpuzovač ?

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač (plašič) hlodavců a kun? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Deramax Auto ultrazvukový plašič kun a hlodavců. D prostorový ultrazvukový odpuzovač. Nejlepší řešení na kunu ve střeše.


Elektronické plašiče a odpuzovače. Tyto odpuzovače bojují proti škůdcům pomocí zvukových popř. Tento typ odpuzovačů , je určen pro ochranu uvnitř budov, automobilů, . Tento ultrazvukový odpuzovač zvířat je určen proti nezvaným návštěvníkům, kteří se mohou dostat do motorů automobilů, na nichž potom páchají velké škody.

Přinášíme vám účinné pachové odpuzovače kun vhodné k použití v méně přístupných prostorách (střechy, podhledy) dále ultrazvukové odpuzovače vhodné do . Návod k použití přístroje: Deramax-Profi ( ultrazvukový odpuzovač kun a hlodavců ). Tento ultrazvukový generátor vydává velmi hlasité, pulsující agresivní ultrazvukové tóny podobné siréně, které jsou pro mnoho zvířat nepříjemné, a proto se. Je vhodný do míst, kde potřebujete chránit celý prostor a ne jen podlahu. SOLÁRNÍ PULZNÍ ULTRAZVUKOVÝ ODPUZOVAČ. ULTRAZVUKOVÉ ODPUZOVAČE KUN, HLODAVCŮ A ŠKŮDCŮ SÍŤOVÝ 2V - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny.


Extrémně odolný přístroj s krytím IP6. Vám za Vaši důvěru a za nákup odpuzovače kun do auta. K tomuto odpuzovači patří malé ultrazvukové reproduktory, díky nimž lze ultrazvukové. Kvalitní odpuzovač ‐plašič kun a hlodavců.


Automatická změna kmitočtu i výkonu. Dodáváme unikátní pulzní ultrazvukové odpuzovače a plašiče kun, lasiček a hlodavců pro automobily, hospodářské objekty, půdy i pro venkovní použití. Přístroj je určen k odpuzování kun a drobných hlodavců z obytných i neobytných prostor rodinných domů, chat, . Solární pulzní ultrazvukové odpuzovače v parkové úpravě pomáhají efektivně chránit městské parky, zahrady či golfová hřiště . Odpuzovač škůdců s bateriovým napájením.


Neslyšitelné plašiče na hlodavce s ultrazvukem proti myším a kunám skladem na prodejně v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky