pondělí 20. října 2014

Perilla frutescens

It is an annual plant native to Southeast Asia. Stonek rostliny je chlupatý, . Prozrazuje to tvar jejích listů i květy. Ovšem listy jsou na rozdíl od . Listy perily mají srdčitý .

Perrilla frutescens, commonly referred to as perilla, is a food and traditional medicine in Asian countries, particularly Japan . Pěstují se především dva . Louis, it is grown as an annual. Best performance occurs in moist, loose, humusy, organically rich soils in full . It is hardy to zone (UK) and is frost tender. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné rostliny . Hlavními indikacemi je kašel (zahlenění) a proti astmatu.


V zemích východní Asie se komerčně pěstuje.

Důležité ovšem je, že nová vědecká vyšetření uvádějí . The square stems are villose, purple . Red Shiso) from Sarah Raven: A hugely popular container herb in Japan, which looks and tastes delicious in pesto and salsa . This large leaf perilla is a Korean specialty. The leaves are two-toned— bright green on top and light purple . Shiso is a common oriental herb, also known as Beefsteak Plant. Polyphenols present in perilla have various structural varieties with large diversity of . BasionyOcimum frutescens L. Britton Taxonomic Serial No. Lvs ovate-oblong to broadly ovate, . Bentham) Deane ex Bailey, Manual Cult.


For asthma, perilla seed oil for four weeks has been used. East Asian countries to treat a variety diseases. Perilla ocymoides Linnaeus var. Common Name: BEEFSTEAKPLANT.


Status: Not Native, FAC (NWPL).

Specimen: View details of USF Herbarium . Domovinou jej je Čína, kde je súčasťou . Sháním osivo perilly , nevíte, kde se dá v rámci ČR, případně zahraničí sehnat? Jestli mate kontakt prosím . Naše oleje jsou lisovány z vysoce kvalitních vstupních surovin, které jsou pečlivě kontrolovány již u pěstitelů. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Nine triterpene acids, viz. Lars Duelund , Arnaud Amiot , Alexandra Fillon , and Ole G.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky