pondělí 20. října 2014

Odsávací hadice

Hadice pro dopravu a odsávání abrazivních materiálů, odolná vlhkosti, hydrolýze a hnilobě) Průměry: od 20mm do 350mm. Flexibilní, pružné, odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vhodné pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl, CNC, odsávání a sání prachu, pilin, hoblin a . Velmi flexibilní polyuretanové hadice PUR Folie ultra lehká MB. Hadice vhodné pro sání a odsávání jemných abrazivních částic jako jsou piliny, prach, prášky .

ODSÁVACÍ HADICE KLASICKÉ, POZOR PRODEJ MOŽNÝ POUZE PO CELÝCH METRECH! CENY HADIC JSOU UVEDENY ZA 1BM V NATAŽENÉM STAVU. Vašich požadavků rozšiřujeme naši nabídku vzduchotechnických hadic o hadice : . Nabídka zboží a služeb je platná pouze pro registrované podnikatele (firmy a živnostníky).


Pro odeslání objednávky se . POUŽITÍ : Domácí a průmyslové vysavače, aplikace s požadavky na vysokou flexibilitu a estetiku. HADICE VENTITEC PUR - 2NO kód: POUŽITÍ : Odsávání.

Lehké, elastické hadice jsou vyrobeny z polyuretanu a vyztuženy ocelovou spirálou. Určeny pro odsávání a transport abrazivních materiálů, granulátů, prachu a . Barva: Transparentní s poměděnou ocelovou spirálou. Charakter i… Zobrazit více. Vezměte prosím při volbě délky hadice v úvahu, že v hadici dochází ke ztrátě cca odsávacího výkonu na 1m délky použité hadice.


Lehká a velmi flexibilní odsávací hadice pro sání a výtlak vzduchu, prachu a vláken. Běžná ventilace a odsávání ve všeobecných aplikacích v průmyslu a . Vysoce kvalitní PU (polyurethanová) flexibilní 102mm průhledná odsávací hadice v délkách 5m , 5m nebo metrů. Je vyztužená poměděnou ocelovou . AC WORD - odsávací hadice. Použití: univerzální plastová flexibilní hadice. Používá se hlavně pro odsávání svařovacích dýmů od svařovacích hořáků s integrovaným odsávacím dýmníkem.


Pokud je u našeho dodavatele, naskladníme a odešleme do . Vhodnou variantou pro odsávací hadice do dřevozpracujících dílen či provozů jsou polyuretanové hadice. Tento typ produktu vyrábíme v .

Víte přesně co potřebujete? Vyplňte formulář pro poptávku. Máte nějaký dotaz, přání či stížnost? Mobilní odsávání svářečského dýmu s odsávacím zařízením, filtračním zařízením a svářečským stolem nebo svářečskou helmou a ochrannými pracovními . Vše pro autoservisy, pneuservisy a . PUR Folie o tloušťce stěny mm a vyhlazenou stěnou uvnitř.


Hadice PVC × mm (bal = m), obj. Odsávací hadice FILCAR ALLUFLEX - 2- (Ø 2mm) objednejte za skvělou cenu v našem eshopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky