pondělí 27. října 2014

Al ko highline 46 5 sp a

Všechny informace o produktu Sekačka AL - KO Highline 46. SP-A , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze AL - KO Highline 46. Uživatelské hodnocení a recenze na Sekačka AL - KO Highline 46. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Každý travní porost je nutné pravidelně zastřihnout a přesně pro tyto účely byla stvořena sekačka AL - KO Highline 46.

Rodinný podnik AL-KO působí na . Sekačky AL - KO Highline - nejnovější technologie současnosti. Díky MaxAirflow technologii má sekačka vynikající sběr do koše bez ucpávání výhozu, vynikající . Rotační sekačka AL - KO Highline 46. SP-A s extra vysokým ocelovým šasím pro nejlepší výsledek při sbírání trávy. Funkce 3v1: sečení, sběr a mulčování. V tomto videu se můžete podívat na benzínovou sekačku 46.


Al - Ko Highline je benzínová rotační sekačka s funkcí 3v: sečení, sběr a mulčování.

Technologie MAX AIRFLOW - extra vysoké ocelové šasí a extra velký. Benzínová kosačka s extra vysokým telesom pre najlepší výsledok pri kosení. Motorová sekačka AL - KO Highline 46. Skladem ks vyprodáno, cenová akce ukončena.


Všetky informácie o produkte Kosačka AL - KO HIGHLINE 46. Benzínová sekačka s extra vysokým ocelovým šasím pro nejlepší výsledek při sbírání trávy. Dnes Vám rádi představíme dvě kvalitní zahradní sekačky AL - KO 46. SP-A Highline 3va GTM 4SPSCH CN.


Cenově jsou tyto sekačky . SP-A , Každý trávny porast je nutné pravidelne zastrihnúť a presne na tieto účely bola stvorená kosačka AL-KO Highline . Popis produktu AL - KO Highline 46. Produktové řady, AL - KO Highline. Obsah sběrného koše v litrech, 70.


Funkcie 3v1: kosenie, zber a mulčovanie. Proto lze sekačky Highline skladovat s úsporou prostoru a zároveň kolmo. Díky sériově dodávané mulčovací sadě lze sekačku AL - KO Highline 46. SP-A bez použití nářadí přestavět na mulčovač, jednoduše nasadíte uzavírací klín a . SP-A na Pricemanii a ušetrite až do !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky