pondělí 27. října 2014

Hydroizolace balkonů a teras

Využijte jedinečných vlastností systému Protan pro izolace balkonů a teras. Jedná se o bezpečný protiskluzový povrch, který je možné aplikovat na všechny typy . Terasy a balkóny tvoří u budov nejen architektonický prvek, ale provozním využitím prostoru plochých střech u budov rozšiřují možnosti, jak . Fólie jsou určeny pro pochozí vodorovné plochy. Na nezastřešený balkon spadne při každém větším dešti až milimetrů srážek za hodinu.


Proto je kvalitní hydroizolace balkonu nebo terasy nezbytností.

Provádíme izolace a hydroizolace teras , balkonů a obytných střech pomocí hydroizolačních folií. Tento typ izolace zaručuje kompaktní spojení izolace pláštěm . Balkony a terasy jsou neustále vystaveny vlhkosti, UV degradaci, zvětrávání, kyselým déšťům, mechanickému opotřebení, průběžnému pnutí a pohyby . Provádíme opravy a rekonstukce teras , hydroizolace teras v Praze a okolí. Hydroizolace balkónů a teras , hydroizolační, nátěr, stěrka, tekutá lepenka. Při problémech zatečením dešťové vody do interiéru domu přes terasy a balkony.


Na hydroizolace teras a balkónů jsme specialisté. Mít krásnou terasu nebo balkon , které by zdobily náš dům, je snem mnoha lidí.

Ale často se zde potýkáme, ať už u novostaveb nebo u . Izolace proti vodě fóliemi z PVC. Kvalitně izolujeme balkony , terasy , střechy, základy domů, včetně oplechování. Nabízíme samolepící pás SELFTENE Teraso pro rekonstrukci balkónů a teras. Nefunkční izolace na balkoně Zajištění kvalitní hydroizolace by mělo být prvním krokem při stavbě nové, či rekonstrukci staré terasy.


Pro izolaci používáme výhradně certifikované PVC fólie. Stejně dobře vám položíme venkovní podlahy,. Bezúdržbová izolace balkónů a teras je vyhledávanou variantou pro menší balkóny i velké pochozové terasy. Zde naleznete na jednom místě ucelený sortiment produktů pro opravy balkonů, lodžií, teras a venkovních schodišť. Nabízí kompletní služby v oblasti hydroizolačních PVC-P folií.


Máte terasu a přemýšlíte o hydroizolaci? Děláme profesionální hydroizolace balkonů a teras pro Váš dům v suchu. Tato izolace vyřeší všechny problémy spojené s průtokem vody do vnitřních částí Vašeho balkonu či terasy - například koroze kovových základů či plíseň na . Se špatnou izolací jsou balkony či terasy velmi náchylné k poškození.


Jedná se v podstatě o malou stříšku s téměř neviditelným sklonem. Při rekonstrukci či realizaci nové hydroizolace balkónů a teras používáme moderní certifikované fóliové izolační pasy (ALKORPLAN, FATRAFOL) které se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky