úterý 14. října 2014

Rychlospojky na zahradní hadice

Kvalitní spojka na hadice umožňuje pohodlné a rychlé připojení i výměnu. Stačí jednoduché zatáhnutí a spoj hadicové spojky a zahradní hadice se uvolní. Výběr z plastových rychlospojek potřebných ke spojení zahradních hadic. V nabídce také konektory pro připojení na zahradní kohoutek nebo zavlažovací pistoli.


Spojky , postřikovače a koncovky na hadice , BOMA Milevsko.

Velký výběr Spojky a přípojky a příslušenství naleznete online na OBI. Přípojky a spojky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní program - systém pro spojování zahradních hadic. Hadice , zavlažovače, spojky , navijáky hadic Je zde zboží.


Zde najdete hadice , zavlažovače, rychlospojky , . Partnerem sekce je Oase - úsporná čerpadla pro zahradní jezírka. Spojky hadic jsem sháněl na několika místech, nesehnal jsem, údajně se již nevyrábí.

Doplňky k zahradním hadicím - hadicové spojky , hadicové spony, hadicové redukce, adaptéry. Opravky a rychlospojky , rozdělovače vody, konektory na kohoutek, GEKA spojky , regulační. Hadicová rychlospojka se svěrným připojením na zahradní hadici. GARDENA základní vybavení pro rychlé a kvalitní zavlažování zahrady. Pomocí GARDENA opravky opravíte hadice rychle a snadno a bez jakéhokoliv nářadí.


Při instalaci hadicového systému na Vaši zahradu budete určitě potřebovat kvalitní hadicové spojky. Nabízíme Vám několik typů, například rychlospojky , spojky. Domů dům a zahrada - hadicové systémy. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Original GARDENA spojky jsou určeny pro rychlé, spolehlivé a vodotěsné spojení - pro spojení hadice s vodovodním kohoutkem a také spojení hadice s . GARDENA šroubení umožňuje bezpečné připojení zahradní hadice na vodovodní kohoutek.


Snadná a pohodlná manipulace díky speciálnímu tvaru šroubení. V zahradní technice naleznete stříkací pistole na vodu, kulové kohouty, navijáky s hadicí pro zahradní systém, garden spojky , zahradní postřikovače na trávu . Rychlospojka pro smrštovací hadici. Skladová dostupnost: Na skladě.


Zde se nalézá široký rotiment spojek a rychlospojek pro zahradní hadice , včetně spojek se stopkou nebo s uzávěrem, též redukce zahradních hadic.

Hadice zahradní , vzduchové, plynové, plynové připojovací ke spotřebičům. Příslušenství k hadicím - zahradní rychlospojky plastové , kovové, bajonetové spojky. Lehká konstrukce z kvalitní mosazi odolávající rezivění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky