pondělí 20. října 2014

Zahradní lavička classic

Zahradní lavička Classic přírodní je zhotovena z čínského dubu doplněno litinou. Maximální nosnost lavičky je 1kg. Hodnotili uživatelé, průměrné hodnocení z 5. Během teplých letních dnů není důvod trávit volný čas uvnitř domu, naopak si všichni rádi užíváme krásného počasí a sluníčka.


Rozměry lavice jsou 113x52xcm.

MATERIÁL: litina a čínský dub, nosnost lavičky - 1kg. Kvalitní oblíbená zahradní lavička Happy Green Classic je vyrobena z kombinace oceli a čínského dubu v přírodní barvě. Má ocelovou konstrukci v černém . Provedení výrobku: hnědá barva. Technická specifikace: Výška . Dostupné k vyzvednutí na prodejně: . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, .

Všetky informácie o produkte Záhradná lavica V-Garden zahradní lavička Classic , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie V-Garden . HECHT ROSE - zahradní lavička. Lavička z tvrdého dřeva Akácie. Vhodné pro zahradní kryté plochy a interiéry. Při vhodném ošetření možno používat v . Díky svému atraktivnímu provedení je lavička dokonalým doplňkem pro romantické zákoutí Vaší zahrady. Pohodlí vám poskytnou dřevěné, ratanové, kovové i plastové.


Zboží bylo přidáno do porovnání. Pevná a pohodlná pro příjemné posezení na. Přidejte prosím ještě jedno zboží. LAVIČKA KOVOVÁ CLASSIC - lavička doplňující vzhled každé zahrady. UPOZORNĚNÍ, DODÁNÍ POUZE . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Prodám zahradní lavičku Classic.


Ecoweld je jedním z největších českých výrobců kovoproduktů. Nabízíme nejlevnější ceny kontejnerů, odpadkových košů, laviček a mnoho dalšího.

Zahradní nábytek, lehátka, slunečníky, houpačky, houpací sítě. Je vyrobena z nerezových profilů a masivních lamel z exotického dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky