pátek 24. října 2014

Plastova nadrz

Dodáváme plastové nádrže na dešťovou vodu s dopravou po celé ČR zdarma. Rychlá a jednoduchá instalace bez nutnosti obetonování. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastovou nádrž.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Pokud hledáte plastové nádrže.

Samonosné plastové nádrže. U zákazníků jsme zaznamenali velikou poptávku. Bezplatná inzercia, plastova nadrz predaj a inzercia.


Plastová samonosná nádrž na dešťové a splaškové vody. Dvouplášťová nádrž vysoké kvality. Bezešvá nádrž vhodná i do spodní vody.


Kvalitní plastové nádrže - široký sortiment.

Vyrobeny jedinečnou technologií rotačního lití. Podzemní samonosné jímky, septiky, transport a skladování kapalin , . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nádrž je vyrobena z bílého pastu, vyztužená . Fontánová a jezírková nádoba z polypropylénu. Nadrz je v kleci proto, aby byla smonosna.


Da se tedy vyndat z klece a obezdit. Nejsou určeny pro převoz pohonných hmot, agresivních, . Plastové nádrže na vodu jsou určeny k transportu tekutiny (čisté vody nebo roztoku s vodou). Vodní zdroje Ekomonitor Chrudim - plastové nádrže slouží k zachycování a skladování kapalin, případně jako součásti technologických celků. Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm.


Nádrže jsou vyrobeny z plastu (polypropylen). So zachytenou vodou by som chcel potom polievat travnik. Plastova nadrz vyzera tak ako je na prilozenom obrazku. Neviem ako vyriesit pristup .

Vhodná na dešťové a splaškové vody. Možnosť napojenia: DN-DN1Príslušenstvo: podľa použitia . Rozměry nádrže 3x 1x 2cm. Produkt je zařazen v následujících .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky