úterý 21. října 2014

Samosber jahod

Pokud člověk nemá zahradu a nechce jahody kupovat v obchodě, nabízí se samosběr jahod. Přinášíme vám přehled míst v . Srdečně Vás zveme na samosběry jahod v příjemném prostředí Jahodárny Vraňany. Samosběr jahod bude v páte 6. Každoročně pořádáme mezi zákazníky velmi oblíběné samosběry jahod.

V určený den přijede k nám na jahodárnu, odtud Vás značení. Provádíme samosběr a prodej natrhaných plodů jahod a prodáváme uznanou sadbu jahod. Sladké a červené jahody dozrávají, se začátkem června přichází čas samosběru.


Nejlevnější jahůdky seženete za korun kilo, většinou se . Sezóna jahod přišla letos dřív! Díky teplému a slunečnému počasí posledních týdnů už začaly dozrávat a prodejci zahájili i první samosběry. Cena jahod na samosběru je Kč za kg.

Data konkrétních samosběrů se vyhlašují vždy předem. Z důvodu dozrávání jahod byl samosběr v Bříství na pár dní pozastaven, zájemci se dočkají znovuotevření již v sobotu 2. Jste ze Slezska a máte chuť si nasbírat čerstvé jahody ? Holešov (Kroměřížsko) - Na plantáži firmy Vaklima v Holešově, která patří mezi největší pěstitele jahod ve Zlínském kraji, začal tento týden . Pokud nechcete samosběr v příštím roce promeškat, registrujte se zde. Chtěli jste si koupit jahody v obchodě?


Na jahodových farmách je seženete za polovinu ceny. Jahody zde navíc můžete nejdřív ochutnat, takže . Informace o samosběrech budou uváděny v aktualitách stránek. Rádi byste si vyrazili na farmu nasbírat jahody ? Ministerstvo zemědělství připravilo přehled farem, které samosběr umožňují. Chomutovska, Žatecka a Mostecka z jahod , které . Při samosběru jahod máte jistotu původu, můžete hned ochutnat co kupujete a ušetříte až ceny oproti obchodní síti.


Naše jahody jsou zdravotně . Každoroční sklizeň jahod , brambor, jablek, cibule ve Zdicích.

Statek Malejov ohlašuje samosběr jahod , a to na sobotu 26. Skalka, přístup od Penzionu. Při vstupu na jahodové pole souhlasíte, že budete dodržovat naše pravidla a dbát pokynů . Dolního Újezda u Litomyšle. Pěstujeme jahody , brambory, cibuli, zelí, česnek , jablka.


SAMOSBĚR CIBULE NA USKLADNĚNÍ. Přijeďte si k nám nasbírat čerstvé a sladké jahody. Vzhledem k velkému zájmu o samosběr jahod sledujte novinky na našich stránkách ať nepropásněte . Vyrazte na samosběr jahod -místa jsou v odkazu.


Jahodárna Starý Kolín - pěstování, prodej a samosběr jahod. Prodej jahod probíhá denně na tradičním místě u kunratického kostela od hodin. První samosběr se koná v neděli 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky