čtvrtek 30. října 2014

Houpačka závěsná

Hledáte závěsná houpačka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nové provedení netradiční houpačky v podobě závěsného kruhu. Mohou se na něm houpat až dvě děti. Ratanový nábytek expedujeme do dnů. Obvykle se vyrábějí ze dřeva, plastu nebo jejich kombinace, v množství tvarů a .

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů závěsná houpačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Konstrukce je vyrobena z ocelových trubek, které jsou ošetřeny práškovou barvou. Nabízíme v červené barvě s pruhy, možno i další barevné varianty, viz.


Houpací sestavy KETTLER se vyznačují svou univerzálností, díky které lze volně kombinovat až čtyři různé prvky. Tato závěsná houpačka je rozšiřujícím nebo . Součástí je nadýchaný polštář v červené barvě potahové látky a také masivní závěsná. Spodní materiál: 2xtextilene.


Sedátko houpací, dřevěné, závěsné , s příslušenstvím.

Dřevěná houpačka závěsná 8xcm_. Provaz lze nastavovat do požadované délky. Dvojitá a zábavná – taková je naše houpačka z vysoce odolného a trvanlivého akátového dřeva. Vhodná pro rozvoj rovnováhy a koordinace celého těla.


Závěsná houpačka s kovovou konstrukcí a výpletem z umělého ratanu. Vašemu výběru neodpovídá žádný další produkt. Výplet houpačky je z přírodního ratanu kubu, který se vyznačuje vysokou pevností a . Pralesní houpačka , závěsná výška m. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Je praktická a jednoduchá na údržbu. Díky velkému oku pro zavěšení můžete houpačku zavěsit prakticky kdekoliv. Díky robustní závěsné tyči z masivního dřeva je houpačka velmi stabilní a pohodlná . Houpačku je možno používat doma nebo venku.


Závěsné ratanové křeslo DUVLAN Tiffany vhodné na příjemné posezení a relax. Pevná ocelová konstrukce s nosností 1kg. Vyrobeno z umělého ratanu. Věková skupina: – let. Volný prostor bez tlumícího .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky