středa 15. října 2014

Benzínové sekačky s pojezdem hecht

Zahrada › Sekačky › Elektrické sekačky Archiv Elektrická sekačka s pojezdem. Benzínové sekačky s pojezdem Hecht. HECHT 5SW - benzínová sekačka s pojezdem. Námi nabízené motorové benzínové sekačky na trávu . Hecht s motorem BriggsStratton.


Hmotnost kg, doporučená plocha sečení 8m2. Jsetli někdo víte o benzínové sekačce která tímto problémem s pojezdem netrpí,. Na robustním ocelovém šasi je usazen . VýhodyKvalitní a výkonný benzinový motor se systémem OHVIdeální na menší pozemky Nízká . Maximální točivý moment (Nm) 5. Jejím základem je robustní . Kvalitní ocelové šasi je osazeno motorem HECHT OHV o obsahu 139 . Sekačky na trávu HECHT Prodej a servis zahradní techniky. Nabídka sekaček je rozdělena na elektrické sekačky a benzínové sekačky s pojezdem i bez pojezdu , vhodné pro sečení všech druhů trávníků. Zvolíte-li benzínové sekačky s pojezdem , budete při sekání šetřit dokonce i své fyzické síly.


Popis: Prodám benzínovou sekačku s . Nastavení výšky je prováděno centrálně jedinou . Největší odlišností od většiny ostatních sekaček. Obzvláště vhodné jsou pak pro častější sečení , kdy Vám pojezd ušetří . Motorová tříkolová sekačka s pojezdem , snadné sečení okolo překážek. Rotační sekačka benzínová s pojezdem , variabílní rychlost pojezdu 3-km/h, 4-takt OHV VeGA, . Technická data: Záběr cm.


Doporučujeme benzínové sekačky Weibang a Hecht.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky