středa 15. října 2014

Akumulátorová sekačka zkušenosti

AKU sekačka - prosím o pomoc s výběrem posts 10. Test akumulátorové sekačky. Co dokáže, jak seče a pro koho se hodí.


Odstraňují největší nevýhodu běžných elektrických sekaček, tedy nutnost . Akumulátorové sekačky přibývají na trhu jako houby po dešti.

Poradíme jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných . Jenomže mé letité zkušenosti s akumulátorovými vrtačkami a více než dvouleté intenzivní osobní zkušenosti s nářadím Ryobi mne přesvědčily o opaku. Stiga, to je známá švédská společnost a také jeden z největších výrobců sekaček. Má s ní někdo nějaké zkušenosti ? Případně jaký výrobce a typ? Plocha sečení dvě zahrady jedna cca . De facto fungují na stejném principu, . Nemáte s ní někdo osobní zkušenost ?

Konečně jsme se doma dohodli, že sekačka by se hodila ~;) , ale teď jsme se zasekli na výběru typu. Velmi snadná obsluha a úspora času to jsou akumulátorové sekačky na trávu! K řešení servisních požadavků využíváme naše mnohaleté zkušenosti a profesionální servis. Do letošního testu sekaček jsme zařadili čtyři různé typy – benzínové s pojezdem , elektrické včetně jedné hybridní, akumulátorové a také ruční . Dobře jej posekala necelá polovina testovaných elektrických sekaček.


Nejlépe však obstála akumulátorová sekačka Bosch Rotak LI . Pokud máte s nějakou z níže uvedených sekaček zkušenosti , budeme rádi, pokud se podělíte s. Máte vybrané filtry: akumulátorové. Sekačky podle zkušeností ostatních. Aku sekačka , strunová sekačku, plotové nůžky, řetězová pila a fukar. Přitom jako výrobce vím, že obzvláště akumulátorová sekačka je doporučená pro . V budoucnosti se můžete těšit i na srovnávací test elektronických a akumulátorových sekaček , které se však v mnoha parametrech odlišují od těch benzínových . V testech bylo ověřeno, že nejkvalitnější sekačky jsou sekačky Honda.


Mají kvalitní skelet i motor. Ostatní sekačky jsou vhodné především na americký trh. Uvažuji o zakoupení akumulátorové sekačky Bosch Rotak.


Benzínové a akumulátorové sekačky Husqvarna, autorizovaný prodej a servis firmy A-Z.

Naše zkušenost : lehká malá. Proč zvolit aku sekačku na trávu? Protože kombinuje výhody elektrické a benzínové sekačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky