pátek 10. října 2014

Řezání dřeva na míru

Jste zde: Úvodní stránka Kontakty . Našimi přístroji můžeme řezat pouze desky od délky 5mm a šířky 2mm. Naši speciálně vyškolení poradci v BAUHAUS provedou přířez dřeva. Tato služba je jako ušitá na míru pro váš nákup!


Poskytujeme služby truhlářům a kutilům, přesné řezání ( formátování ) desek, olepování hran a vrtání montážních otvorů.

Vyrábíme jednoduchý nábytek na míru , . Zpracování dřeva jako CNC obrábění, řezání nebo sesazování dýh pro Vaši 1 spokojenost: precizní a rychlé zpracování objednávky, včasné dodání. Materiály dřevo , lamino, dřevotříska, řezání desek, nábytkové hrany, skříňky, botníky. EZÁNÍ DŘEVĚNÝCH DESKOVÝCH MATERIALŮ.


Další z možných aplikací je řezání dřeva laserem. Vyřezávání a řezání laserem provádíme z deskových . Praze uříznou prkno (polička) na míru.

Domluvíte se v přířezu dřeva na tom, jak to má vypadat, dojdete zaplatit, předložíte . Prodej dřeva a řeziva ŠTIMÁK s. Ověřené informace o firmách z oboru Pila, řezání dřeva v okrese Hradec Králové a okolí. Nařežeme buď váš vlastní. Použil jsem i utilitku Pravítko, tam mi zase neseděly míry , přestože jsem ho. Pila je řízena PC a neumí řezat podle plánů vytvořených rukou a pravítkem ! ABS a PVC až po hrany z masivního dřeva , ale . Ti z Vás, kteří máte chatu nebo bydlíte na vesnici, kde topíte dřevem, víte, že nařezat nebo naštípat dostatečné. Jsme vybaveni prémiovou pilou značky Martin T7 která je ve své třídě špičkovým strojem a zárukou dokonale přesného řezu.


Zakázková výroba – nábytek na míru. Zajišťujeme řezání hranolů a řezání krovů na míru dle přání zákazníka. Nabízíme profi řezy hranolů a dřevomateriálů v Ostravě.


Zaměřujeme se na prodej dřeva , plošných materiálů ze dřeva a kování. Laserové gravírování do dřeva je přesné a má na pohled velice hezké výsledky, naše lasery využíváme také na řezání dřeva a dřevěných plošných materiálů . Největší prodejce dřeva a dřevařských materiálů v Brně a okolí.

Cílem všech zaměstnanců prodejny je v maximální míře uspokojovat potřeby našich . DŘEVOVÝROBA - PILAŘSTVÍ, s. Vykupujeme a prodáváme řezivo a kulatinu. Velice nás těší váš zájem o naše služby a . Velký rozsah služeb, dobré ceny. Krovy na zakázku zhotovujeme do dnů dle požadavků zákazníka. Výrobou ze dřeva se zabýváme více než let. Za tuto dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností, kterých v praxi s úspěchem využíváme.


Robustní specialista s lehkým chodem - tato výkyvná pila splňuje všechny požadavky na rychlé a efektivní řezání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky