čtvrtek 23. října 2014

Bazén havlíčkův brod otevírací doba

Plánované letní uzavření - bazén - od pátku 29. PROVOZNÍ DOBA PARNÍ LÁZNĚ. Bazén uzavřen - letní odstávka. Hledej koupaliště nebo bazén. Každý den jiná otevírací doba.


Kromě plaveckého bazénu tu najdete oddělené dětské brouzdaliště a relaxační. V areálu letního koupaliště v Havlíčkově Brodě jsou k dispozici dva bazény. A to zvláště před koncem otevírací doby , kdy bývají odchody.


V letních měsících můžete využít venkovní vyhřívaný bazén , který je vzdálen cca metrů od penzionu. Otevírací doba : PO, ÚT, ST, ČT 14:00 . Aqua club Žabičky se věnuje plavání dětí v Havlíčkově Brodě. Plavání probíhá v bazénu 7x3. C a technologií úpravy vody pomocí . V současné doby v prostorách bazénu pracovníci firmy Mitop provádějí výměny v. Havlíčkův Brod – Na zemi leží několik centimetrů sněhu, ale letní.


Kurzy plavání probíhají v plaveckém bazénu v Havlíčkově Brodě, v areálu Kotlina. Informace a provozní doba. Koupaliště V pátek dne 20.


Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . Hotel Slunce se nachází v centru Havlíčkova Brodu u řeky Sázavy a nabízí perfektní zázemí i. Je zde bazén , masáže, solná jeskyně. Popis: Městské koupaliště zahrnuje velký bazén (x m), dětský bazén (x m), dětský koutek, dvě hřiště na plážový . Provozní doba ( červen -září ). Průchody stěnou se nasazují na černé nátrubky ve stěně bazénů Tampa, Hawai, Intex a zajištují pevné spojení s bazénovou hadicí či zabraňují. Plavecký bazén v Příbrami živě.


Sledujte nejkrásnější město středočeského regionu on-line. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. K opalování a odpočinku slouží .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky