pátek 17. října 2014

Popelnice plechová

Popelnice plechová 110l zinkovaná Meva. Hledáte plechova popelnice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kvalitní plechová popelnice o objemu l. Popis popelnice 110l plechová Zn Meva. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů popelnice plechová.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Model: PROTECO Bonusové body: 0. Cena: 90Kč Bez daně: 74Kč. Doporučte známému Zeptejte se . Plechová popelnice je vhodná pro sběr tuhého domovního odpadu u rodinných domků. Spodní část opatřena gumovou obručí pro snížení hlučnosti při manipulaci a pro.


Dobrý den, nabízím plechovou popelnici v dobrém stavu za 3Kč. Inzerát je platný do smazání.

Kulatá kovová popelnice 1litrů pozinkovaná. Zahradní branka s plechovým psaníčkem, různé výšky. Nabídka popelnic na prodej. Nádoba je opatřena ve spodní části . Plechové popelnice jsou vyrobené z pozinkovaného plechu, mívají zpravidla tvar válce s kruhovým víkem.


Nevýhodou plechové popelnice je, že časem od . Kdo by měl zájem o plechovou popelnici na komunální odpa může si ji zakoupit na . PLECHOVÁ POPELNICE - nabídka. Mytí popelnic po svozu komunálního odpadu (tj. černé a plechové popelnice ). K dnešnímu datu mimo interval pro zveřejnění na webu. Víte, proč se nádobě na nevytříděný odpad říká popelnice ? Klasická pozinkovaná plechová popelnice s průměrným objemem 1l nás . Tedy v pátek v každém lichém týdnu.


Na rozdíl od plechových popelnic , které ve své spodní části podléhají korozi, je můžete umístit venku před domem, aniž by po letech upadlo . Její kulatý tvar je vhodný pro snadnou . Sběrné nádoby a obaly - prodej. Všem zákazníkům dodáváme široký sortiment sběrných nádob. Nabízíme různé typy nádob pro sběr komunálních odpadů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky