čtvrtek 16. října 2014

Květináč bílý

Betonový obal na květináč Flower, bílá. Samozavlažovací interiérový květináč , bílý , Plastia. V provedení imitace ratanu. Hledáte bílý plastový obal na květináč ? Květináče Rato Round vyniknou na .

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Nezapomeňte ani na hezký květináč, jež sám o sobě může fungovat jako dekorace. BITTERGURKA závěsný květináč , bílá. Nové moderní plastové květináče s vnitřní vložkou v bílé barvě a vysokém lesku. Nejmenší varianta květináče Elise obsahuje sázecí vložku s nasávacím knotem. Povrchová úprava je matná.


Moderní květináč s kompletním samozavlažovacím systémem pro krásné rostliny bez starostí.

Pěstujte květiny, bylinky, orchideje či jiné rostliny konečně bez . Plasty Ostatní plasty Závěs na květináč Bílý. Domů Zboží Hledání zboží: květináč bílý. Plechový květináč bílý velkýPlechový květináč díky své jednoduchosti nechá vyniknout krásu květin!


Ideální také na pěstování bylinek přímo ve Vaší kuchyni. Zajímavý tvar trojúhelníku s oblými hranami a . Pro využití s živými větinami je potřeba vložit samostatný . Dekorativní plastový květináč (obal) s krajkou. Přesto že se jedná o plastový obal je krajka detailně zpracovaná a působí velice elegantně. Plastový Závěs na květináč bílý - Popis: Závěs se třemi úchyty pro snadné zavěšení květináčů.


Materiál: plast Barva: bílá Rozměry: délka: cm. Bílý textilní květináč Tex Pot. Odolná, pevná tkanina pro opakované použití.


Vytvořte si doma vaši vlastní „létající džungli“. Klasický jednobarevný květináč vyrobený z keramiky.

Květník je vhodný na vnitřní i venkovní použití, poslouží jako obal na květinu či bylinky. Nadčasový bílý provázkový květináč se hodí do každého interiéru i ke každé květině. Kde se bude vyjímat u vás? Na stole, na poličce nebo na parapetu? Nizozemská značka Present Time navrhuje designové a minimalistické věci do domácnosti.


Od barevných kousků nábytku, přes dózy do kuchyně a doplňky do . Nejdůležitějším úkolem designu je přinášet radost lidem. Finská příroda a lesy vždy poskytovaly .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky