pátek 31. října 2014

Jak na vosí hnízdo

Vosy na zahradě či v domě vám mohou pěkně znepříjemnit život. Obzvlášť nebezpečné jsou pro alergiky: jedno píchnutí může ohrozit jejich . Pokud se vosí hnízdo nachází v zemi, můžete použít vroucí vodu. Tu v dostatečném množství nalijete přímo do otvoru v půdě. Přítomnost vosího hnízda na zahradě představuje v letních měsících nemilé překvapení pro mnohé zahrádkáře.


Vosí hnízdo v domě, chatě nebo na zahradě může způsobit spoustu nepříjemností.

Připravili jsme pro vás několik osvědčených rad a postupů, . Imitace vosího hnízda je méně známá možnost, jak se zbavit vos a sršní. Jedná se o jakýsi pytel, který je podobný hnízdu vos a sršní. Možná se vám to taky stalo: po čase přijedete na chalupu a místo blaženého klidu vás uvítá bzučení.


Pod okapem najdete vosí hnízdo. Vosy a sršně jsou nepříjemnými společníky. Občas se dokonce rozhodnou uhnízdit se v naší bezprostřední blízkosti, což skoro každého zbaví . Mít vosí hnízdo v domě nebo jeho okolí je nepříjemná situace, obzvlášť pokud máte malé dítě nebo někoho, kdo je alergický na vosí .

Doma se vám zabydlelo vosí komando? V Kanadě si prej lidi kolem domů věšej imitace vosích hnízd , jak vosy zmerčej cizí hnízdo, nelezou konkurenci do revíru. Mají tam snad vosy pokoje a předsíně? Jak vypadá hnízdo zevnitř?


Už nemusíte tápat, díky dvojce zvědavců se vše konečně dozvíte. Vosy mají hnízda a plástve vystavěná z papírovité hmoty, kterou si sami vyrábějí ze starého dřeva, které okusují. Hnízda jsou ukryta v zemi, . A především pokud se v rodině vyskytuje někdo trpící alergií na hmyzí bodnutí, nebo malé děti, nezbývá obvykle, než vosí hnízda zlikvidovat. Firmu, co se likvidací zabývá.


Pokud jsi riziková skupina (alergik a pod), můžeš i hasiče. Pokud nejsi, hasiče bys zaplatila - vyjde to dráž, jak ta . Ještě než začnete hledat způsob, jak takové hnízdo odstranit,. Nejprve zkuste sledovat vosy (sršně) v místech, kde se vyskytují nejčastěji.


Různé rady jak na vosy , které nám ztěžují život v domě nebo na zahradě, způsoby likvidace a tipy jak objevit hnízdo a jak postupovat. Evidentne je pod vasi omitkou vosi hnizdo. Ve vasem pripade bych nedelal nic a zachoval klid.


Vosy nejsou agresivni a navic jsou uzitecne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky