úterý 14. října 2014

Rychnov nad kněžnou bazén

Přijďte si zaplavat do nového bazénu v Rychnově nad Kněžnou. C, tobogán vysoký metrů, sauna, . Prodej bazénů a příslušenství v Rychnově nad Kněžnou a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SIGNA PUMPY, . Kdo se chce nechat jen tak unášet nebo plavat proti proudu řeky, určitě ocení proudový .

Provozování krytého plaveckého bazénu s celoročním provozem a terasou. Plavecký bazén RK, příspěvková organizace. Rychnov nad Kněžnou se po mnohaletém úsilí dočkal nového bezbariérového krytého bazénu. K dispozici je vířivka, tobogán, dětský bazén a bar.


Odpovědný vedoucí: Strnad Jiří - tel. Těší se velkému zájmu návštěvníků, ale jeho ředitel Jiří Dudek musel řešit i . Typ bazénu : Veřejné bazény.

Popis bazénu a vířivé vany: Obdélníkový bazén o rozměru 75xm se nachází v prvním podzemním patře . Ubytování wellness Hotel Panorama v Rychnově nad Kněžnou. V hotelu se nachází wellness centrum s bazénem a vířivkou o velikosti 1m kam má . Vyberte si novou nemovitost na sreality. Přírodní koupaliště se nachází v přírodním parku Včelný, který se rozkládá cca 1km od Rychnova nad Kněžnou. Koupaliště je tvořeno betonovou nádrží, která je.


Popis: Prodám bazén s nafukovacím límcem o rozměrech 360x90 . Nabídka piv: Rychnov 11° Kaštan, Primátor 11°. Nový krytý plavecký bazén v Rychnově nad Kněžnou , návštěvníkům nabízí k využití plavecký bazén o délce metrů s 5. K využití je dále tobogán o. Díky hloubce v rozmezí od do 60 . Mládež a dospělí mohou využít 50m dlouhý bazén s vyhrazenou plaveckou dráhou, tenisové kurty, kurt na. Hledej koupaliště nebo bazén. Vamberk, Peklo nad Zdobnicí.


Aquapark v Rychnově nad Kněžnou je vybaven plaveckým bazénem , divokou řekou, tobogány i vířivkami. Pro pohodlí návštěvníků jsou k dispozici dva bary, .

Do plaveckého bazénu v Rychnově nad Kněžnou už nesmí nikdo v kraťasech nebo bermudách. Znečišťují podle provozovatele vodu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky