pátek 24. října 2014

Zahradni domek dreveny

Vybíráte dřevěný zahradní domek ? Rádi vám s výběrem poradíme. Vyrábíme zahradní domky , chaty, pergoly, garážová stání, stánky i atypické stavby. Prvotřídní kvalita - vše certifikováno Dřevařským ústavem.


Výrobní řada Ekonomik zahrnuje naše nejprodávanější modely. Jedná se o tyto typy dřevostaveb: dřevěné chaty a zahradní domky a zahradní domky na nářadí.

Přes 7zahradních domků v nabídce. Prodáváme a montujeme zahradní domky , chatky, zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy, . Zahradní domky za trvale nejnižší ceny. Domek se skládá z jednotlivých palubek o tloušťce mm, které do sebe zapadávají a fixují se . Prodám nový, zahradní , dřevěný domek na nářadí o celkové (maximální) velikosti 7m x 7m x výška 2m.


Domek je včetně podlahy a střechy, na které je . Typy nářaďových domků podle konstrukce: Srubové domky jsou velmi pěkným a hodnotným doplňkem zahrad. Síla stěny domku je mm, na přání lze použít i . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Dřevěné zahradní chatky mohou sloužit . Nejlevnější zahradní domky a chatky, nářaďové, dřevěné , pro děti, pro zvířata, prodejní stánky, garáže. Malý dřevěný domek z hobby marketu bude potřebovat jiné základy než chatka s přípojkou vody pro zahradu. Ve druhém případě bude třeba . Sháníte dřevěnou zahradní nebo obytnou chatku? Chtěli byste mít na zahradě altán?


Nabízíme široký výběr, vysokou kvalitu a kompletní servis. Venkovní přístřešek má podlahu dřevěnou. Veškeré dřevěné díly jsou hoblované. Nedostatek skladovacího prostoru a chybějící místo pro dětské radovánky jsou nejčastějším důvodem pořízení zahradního domku.


Obohaťte svou zahradu o dřevěné domky a chatky, z nichž některé skvěle poslouží pro relaxaci a odpočinek a jiné zase pro uložení nářadí. Snad všichni, kdo mají zahradu, se setkávají s podobným problémem, kam s nářadím, aby bylo chráněné a vždy po ruce. Mezi oblíbené domky patří dřevěný , zahradní domek o velikosti x metrů (s přesahem střechy), jehož půdorys je x metrů. Realizujeme dřevěné zahradní domky a altány všech typů.


Dle dohody zajišťujeme dopravu a montáž přímo na Vaší zahradě. Naše zahradní domky jsou . Tento dětský domeček z kvalitního borového dřeva je snadno sestavitelný a nabízí originální inspiraci . Uděláme Vám chatu na míru dle Vašeho zadání. Platí pro domky nad 20ma síla materiálu min.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky