čtvrtek 16. října 2014

Dekorace listy

Podzimní listy jako dekorace. Víme, že to nechcete slyšet, ani nám to nečiní žádné potěšení, ale podzim je tady a je jen na nás, jestli se na něj . V přírodě se dá na podzim najít spousta materiálu pro domácí tvoření. Tentokrát vám ukážeme, jak z listů pořídit několik jednoduchých dekorací.


Zkuste si vyrobit jednoduché dekorace z listí , které nic nestojí a je.

Nemusíte ale nádobí listy jen zdobit, udělejte si z nich rovnou celou mísu. Právě na podzim je ten správný čas, kdy můžeme odumírající listy použít k různým aranžmá a jiným . Vyrábíme s dětmi: Na podzimních procházkách nasbírejte listí rozmanitých tvarů. Vylisované listy rozložte na velkou bílou čtvrtku a nechte . Proč však z tohoto období i něco nezískat?


Hledáte dekorace listy na zed? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Připravili jsme pro vás hned dva návody, jak na to. Velmi krásná je podle Moniky Brýdové například kytice z javorových listů. Nasbírejte pět nebo šest velkých javorových listů. Díky zlaté barvě a prohnutí může dekorace doplňovat další . Dekoraci z listů javoru můžete jednoduše omotat okolo garnýže, vytvořit z něj . Podívejte se, jak lze využít podzimní listí , které si nasbíráte v lese. Dostupnost na dotaz, prosím kontaktujte vedoucí . Potřebujete jen opravdový velký list , beton a trochu písku.


Z těchto tří ingrediencí si snadno vyrobíte originální pítko pro ptáky, nebo impozantní dekoraci do . Chcete oživit kachličky ve vaší kuchyni či koupelně? Použijte naše samolepky na kachličky. Vypadají skvěle, co říkáte? Listy jsou ideálním produktem přírody, který má velkou škálu využití jako dekorace.


Tak proč si tuto krásu nepřinést i domů? Je příjemné strávit večer v .

Seřadit podle, Cena: od nejnižší, Cena: od nejvyšší, Název produktu: od A do Z, Název . Samolepící dekorace z dílny Marthy Stewart. Balení obsahuje ks zlatých listů , různá velikost - cm. Vhodné pro scrapbooking, tvoření dekorací a přáníček. Inzerát DEKORACE LISTY v okrese České Budějovice, cena Kč, od betyna Sbazar. Sada podzimních listů a žaludů pro zdobení předškolní třídy.


Přírodní dekorace listů jsou vhodné hlavně k aranžování. Každý list má na zadní straně lepící terčík. Dekorace s podzimní náladou je vyrobená z pevného filcu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky