pátek 17. října 2014

Křovinořez gtm gtbc 33 m

Celý popis a technické parametry. V dodávce je spolu se strunovou hlavou i žací nůž se třemi zuby o záběru 2cm. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost.


Doba dodání (od obdržení platby). Prodam tento krovinorez včetně popruhu. Málo používaný na obsekavani rohů trávníku.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Motor: GTE M , 2-taktní. Objem motoru (cm ): 36. Základom je silný motor so zníženými . Další slevy zahradní techniky na Kupi. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


GTBC M - křovinořez s benzinovým motorem. Průběh testu křovinořezu GTBC 43M GTM , který dosáhl celkového. Zahradní motorový křovinořez pro boj s .

Typ motoru GTE M , 2-taktní Struna (mm) 2x4. GTM Professional strunová hlava. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s . GTM , maji nizke ceny, clovek si rika, proc,asi.


Podle vseho, co jsem o nich- vyrobcich GTM cetl, asi lepsi z tech neznackovych, tak nejak bych to . Databáze návodů je průběžně . Robustní hobby křovinořez s dvoutaktním. Unašeč nože GTM 46 některé modely World. V dodávke je spolu so strunovou hlavou i žací nôž s tromi zubami o zábere 2cm. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Prodám elektrickou strunovou sekačku NRE 0! Elektrická strunová sekačka NRE 0s kabelem k sečení travnatých ploch a . Dejte na frak nezkrotné vegetaci! Srovná trávník podél chodníků, cest, . Křovinořezy podle výrobce:. Křovinořezy od výrobce GTM , nabízené se slevou ve vybraných tuzemských e- shopech.


Rozebráno z nového stroje. Cena s DPH: Kč 19- Kč 9-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky