pátek 24. října 2014

Železné ploty a brány

Kovové ploty - prodej a montáž kovových plotů , Kovové ploty. V nabídce naleznete dvoukřídlové brány a posuvné brány vždy s variantou elektrického pohonu. Plotové dílce, sloupky, vchodové branky a vjezdové brány spolu tvoří jednotně sladěný systém oplocení. Jsou vyrobeny z plných nebo dutých ocelových profilů.


Nechte si na míru vyrobit a namontovat vjezdovou bránu , vchodovou branku nebo plot.

Dodáváme po celé ČR se zárukou let. Ceník plotů , kovových plotů , kovových branek, kovových bran. Následující ceny na brány , branky, plotová pole, sloupky jsou na standardní modely.


Vjezdové brány křídlové, samonosné posuvné, kované a kovové ploty. Servis a prodej Wisniowski, Hormann. Kovové nebo kované plotové pole s patřičnou povrchovou úpravou vyniká především oproti dřevěným plotům svou dlouhou životností a . Vyrábíme pro Vás ploty , brány a branky v tradičním i moderním provedení, celokovové i kombinované se dřevem.


Rodinná společnost nabízí výrobu, prodej a montáž kovaných plotů a oplocení.

Modelové řady kovových plotů PREMIUPlotová pole, brány a branky nabízíme v různých modelech. Pole lze pomocí montážních sad jednoduše kotvit do . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vyrobíme přesně na míru stylové a odolné kované kované ploty a brány. Kvalitní české kované ploty a brány.


Kované kovové ploty a kované kovové brány. Dále nabízíme kované brány s pojezdem - brány kované posuvné. Závěs pro montáž branky a brány Zn. Klika branky se štítky zámku.


Středový doraz dvoukřídlé brány. Ploty a oplocení Pilecký s. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů ( ploty , pletiva, brány , branky, vrata, vrátka) na klíč. Vyrábíme kovové ploty , vjezdové brány , vstupní branky, mříže a další výrobky. Naší specialitou jsou originální výrobky jako např.


Hľadáte výrobcu pre svoje kovové ploty ? Chcete si dať vyrobiť plot na základe svojich rozmerov?

Neviete sa rozhodnúť ako má vyzerať Váš kovový plot ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky