čtvrtek 30. října 2014

Sekačka do svahu

Klepněte pro větší obrázek. Co všechno by měla mít sekačka do. Vybrat správnou sekačku do svahu není úplně snadné: musíme uvážit typ, výkon motoru a šířku záběru, sklon svahu, velikost a hustotu trávník, . Dosud jsem ji sekal cca 2-3x ročně křovinořezem, resp. Dalšími výhodami elektrických sekaček je snazší manipulace (protože jsou menší , lehčí a nevadí jim nijak sečení ve svahu ) a pak také výrazně nižší cena.


Sekání trávy ve svahu zvládnete.

Sekačky na trávu by měly zvládnout nejen práci na klasické zahradě, ale také ve svahu či jinak členitém terénu. Ruční i malé akumulátorové vřetenové sekačky jsou sice ideální pro nízko stříhané „anglické“ trávníky, do svahu nad 20° však ani lehčí typy . Rádiem řízená svahová sekačka Spider je snadno použitelná pro sečení. Zajistíme posekání trávy na svažitém pozemku.


Anglický trávník můžete mít i ve svahu prudším než lyžarská . Vždy si buďte jistí svou pozicí ve svahu. Sekat trávu z kopce obyčejnou sekačkou nedoporučuji, neboť nakloníte motor sekačky tak, že se olej přelije do přední části motoru sekačka. Do hry vstupují i další faktory: jak členitý je pozemek, jak často se k sekání zahrady dostanete či zda je pozemek na rovině nebo ve svahu. S travní sekačkou mnohdy zacházíme tak, že ohrožujeme sebe i.

Běžné sekačky se nehodí do svahu , zde je lepší použít motorovou kosu. Máme Mountfield a je pořád v opravě. Prosím o radu, jakou sekačku na velkou zahradu, kde je rovina i trochu svah. Provádíme sekání svahů - neudržovaných, náletových a jiných zanedbaných ploch v rovinatém terénu nebo především ve svahu , kde s běžnou sekačkou nelze . Jako jedna z mála firem na trhu nabízíme strojní sekání svahů až do sklonu . Je též třeba přeptat se na schopnost práce ve svahu u konkrétní sekačky.


Pro práci ve svahu musíme použít sekačku vybavenou tlakovým . Výhodou elektrické sekačky je menší váha, snazší ovládání a údržba. Je taky důležité, jestli budete sekat na rovině nebo do svahu ,“ dodává . Děkuji za rychlou odpověď. Zahradních sekaček je na trhu celá řada a my vám poradíme, jak se v tom zorientovat. Přečtěte si recenze sekaček na trávu ve velkém porovnávacím testu,.


Než se vydáme do obchodu pro travní sekačku , měli bychom vědět: Jak. Je tak zaručena stejná kvalita sekání ve svahu jako na rovině. Sekačky , sekačka na trávu levné a kvalitní od profi prodejce Namir.


Popis: prodám profesionální mulčovač do . Benzínové sekačky a elektrické sekačky se zárukou a servisem. Všechny sekačky jsou určeny především pro sečení trávy na seno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky