úterý 21. října 2014

Odpuzovač ptactva

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Odpuzovač ptáků zabrání ptákům, aby létali na místa, kam vy. Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač (plašič) holubů, špačků, vrabců, kosů, havranů, vran apod. Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Elektronický odpuzovač holubů, špačků, racků, vran, strak, a jiných ptáků.


I když se Vám to nemusí zdát, tak ochrana proti ptactvu je na každodenním pořádku všech z nás.

Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ. Možná jsme měli štěstí na výrobce ale pravda je že máme od myší, potkanu . Od pevných překážek se ultrazvuk odráží. Proto vybírejte přístroj vždy s. Opeřenci se vašemu balkónu, verandě, terase či okennímu parapetu . Bird Repel vydává zvláštní zvuky, které odrazují holuby a jiné ptactvo z vašeho . Napájen dodávaným síťovým adaptérem.


Někteří uživatelé si stěžují na skutečnost, že škůdci tento odpuzovač jednoduše ignorují, což.

Zvukový odpuzovač špačků, vrabců, kosů, apod. Podle potřeby jej pak můžete využít proti vícero druhům ptactva. Další slevy zahradních potřeb . Tento ultrazvukový generátor vydává velmi hlasité, pulsující agresivní ultrazvukové tóny podobné siréně, které jsou pro mnoho zvířat nepříjemné, a proto se. Neregistrovaný uživatel napsal(a): Tak tam nemáš weitech,ale nějaký kšunt, napodobeninu.


Přístroj je určen k odpuzování ptáků z venkovních prostor. Prodám loni v dubnu zakoupený, nevyužitý elektronický odpuzovač ptactva na holuby, špačky, racky, vrány, straky atd. Tento nově navržený model dostačuje pro domácí a osobní použití. Zabrání v nalétávání ptactva , spolehlivé řešení.


Solární odpuzovač ptactva , ks platné do: 20. Ultrazvukový plašič ptáků, tak tento odpuzovač ptactva je určen k připevnění na zeď – má jen jeden reproduktor a zvuk je z něj vysílán jen . Vašem sadě, vinici nebo na zahrádce? Trápí Vás špačci, kosi, vrabci apod.


Pak právě pro Vás je určen tento moderní elektronický . Prodlužovací kablík o délce 5metrů pro odpuzovače Deramax napájené pomocí síťového zdroje Deramax-CN01. Jednoduchá možnost prodloužení vzdálenosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky