čtvrtek 23. října 2014

Prodam zahradni domek

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Zahradní domek,domek na nářadí 3x3m. Bazar online, inzerce zdarma. Prodám zahradní domek ve tvaru sudu. Domek sloužil jako zázemí reprezentačního stánku na veletrhu.


Možno využít jako dětský domek nebo ubytování pro návštěvy.

Vítáme Vás v e-shopu svet-chatek. Naše firma prodává a montuje zahradní domky , . Přes 7zahradních domků v nabídce. Prodáváme a montujeme zahradní domky , chatky, zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy, . Plechový zahradní domek ARROW DRESDEN ZELENÝ.


Na prodej zahradních domků se specializujeme a náš specialista je připraven vám kdykoliv. Chalupy, Chaty – PRODÁM ZAHRADNÍ DOMEK SE SPLACHOVACÍM WC A ZAHRADOU. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem .

Domek je včetně podlahy a střechy, na které je . Prodloužená záruka let. Uděláme Vám chatu na míru dle Vašeho zadání. Platí pro domky nad 20ma síla materiálu min. Vše s důrazem na kvalitu a nízkou cenu.


Navíc s dopravou ZDARMA u vybraných produktů. Dřevěné zahradní domky koupit o objednat u OBI. Impregnovaný podkladový rám a lepenka jsou součástí domku. Případně můžete zkusit štěstí v inzerci.


A možná natrefíte na nabídku s titulkem – prodám zahradní domek – a třeba se vám touto cestou podaří ušetřit i pár tisíc . Splátkový prodej zajišťujeme pro zákazníky formou spotřebitelského úvěru společnosti Essox s. Celý proces vyřízení žádosti o úvěr je přitom velmi rychlý a . Plastový zahradní domek v hnědém provedení se zelenou střechou. Domek má vstupní dveře a okna s okenicemi i bez nich. Prostorný interiér nabízí hru pro . Mělník - Hledáte zahradní domek na prodej v této lokalitě? Prohlédněte si zahradní domky na prodej v lokalitě Mělník na REALCITY.


Do chatky je zavedena voda, která je i na pozemku ve stojánku.

Elektrika je rozvedena , ale není spuštěna. Ideální na uložení zahradního náčiní, sportovního vybavení nebo. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Frýdlant , Liberec , Český Dub , Hodkovice nad Mohelkou , Hrádek nad Nisou , Chrastava , Jablonné v Podještědí , Nové Město pod Smrkem , Bílá , Bílý Kostel . Prodáváme kvalitní plechové zahradní domky amerického výrobce Duramax.


Zajišťujeme prodej , technické poradenství, montáže a záruční a pozáruční servis. SMOBY stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde . Stavební bazar nabízí inzeráty zahradních domků , altanů, pergol, kůlen.


Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou zahradní stavbu. Dřevník Henry, PROKLIMA stínící .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky