úterý 18. října 2016

Jánské lázně bazén

Rehabilitační bazén nepravidelného tvaru s vodní plochou 2m² má. Z důvodů údržby bude AQUACENTRUM Janských Lázních UZAVŘENO v období:. V zařízení Aquacentra můžete využít rehabilitační bazén , vířivku, saunu, páru nebo masáže a další doprovodné služby. Pokud vás na dovolené v Krkonoších zastihne nepříznivé počasí, nezoufejte.


V Janských Lázních se nudit nebudete. Můžete navštívit místní bazén , který .

Hotel Lesní dům se nachází v Janských Lázních v Krkonošském národním parku a má venkovní bazén. Sjedete sem ze svahu přímo na lyžích a můžete zde . Je napouštěn léčivými vodními prameny vyvěrajícími v areálu lázní jako Janův a . Státní léčebné lázně nabízí pro veřejnost rehabilitační bazén , který najdete za Lázeňským domem. Vstup je možný také z Obchodní ulice. Plavecký bazén TJ Lokomotiva Trutnov.


V relax centru naleznete vířivku, saunu, bazén a solárium. Je možné využít i lázeňský bazén v Jánských . Hotel Arnika nabízí vyhřívaný vnitřní bazén s protiproudem - lze využít i jako vodní.

Bazén , aquapark - AquaparkŠpindl. Klienti mohou využívat rehabilitační termální bazén (denně na hodiny ZDARMA ), který. Silvestr v Janských Lázních , 27. Penzion Marianum v Janských Lázních nabízí ubytování příznivcům aktivní dovolené v Krkonoších - cyklovýlety, turistika, lyžování ve skiresortu Černá hora. Je zásobován termální vodou z . Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . Přihřívání je nutné z hlediska pobytu imobilních klientů v malém bazénu.


Léčebna Vesna Jánské Lázně už rozebírají maminky na webu eMimino. Jo, v Janských Lázních je bazén pro dospělé, plavání pro veřejnost a vířivky. Janské Lázně leží v oblasti Krkonošského národního parku, v nadmořské výšce 670. Hotel Vyhlídka vás zve do příjemných a útulných prostor . Hotel Réva se nachází cca minut chůze od centra Jánských Lázní.


V této době budou mít klienti možnost navštěvovat plavecký bazén na hotelu . Velký výběr ubytování s venkovním nebo krytým bazénem v Krkonoších a. Poznámka: Ubytování v krásném místě Janských Lázní v Krkonoších. Zdarma bazén s protiproudem a solná jeskyně. Srub Kašparáci se nachází v Jánských Lázních.


Svou polohou je ideálním místem pro.

Snídaně bufet, parkování .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky