čtvrtek 27. října 2016

Sekera štípací

Máte vybrané filtry: štípací. Doprava zdarma Dárek zdarma. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Nezastaví se před žádným špalkem a bez problémů štípe i ty největší kusy dřeva. Záruka let po registraci.

Určena ke štípání středních a větších špalků. Na tom si tyto sekery zakládají a nová generace přinesla jednu revoluční vlastnost! Fiskars Štípací sekera X(L).


Na todle, tedy zapomeňte: O čem mluvím? Novou FISKARS sekeru už si . Na každou práci se hodí trochu jiný typ sekery. Právě proto se jich vyrábí spousta druhů ( štípací , tesařská, kempingová atd.).

Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Skvěla pro použití jednou rukou. Funguje nejlépe pro sekání dříví na . Kó Specifikace, Balení, Hmotnost.


Dodací lhůta (dny), Skladem kdy zboží dostanu? Všechny varianty produktu. Sekera štípací FIBERGLASS. Běžná cena: Cena: 40Kč. Počet nemůže přesáhnout množství.


Inzeráty sekera štípací v kategorii Použité dřevoobráběcí stroje bazar na Sbazar. Výborně se hodí pro použití jednou rukou. Největší uplatnění najde při . Snadno se používá jednou rukou.

Na štípání menších špalků a pro přípravu palivového dříví. Dodává se s plastovým pouzdrem pro . Rukojeť je vyrobena ze speciálního kompozitního materiálu vystuženého skelnými vlákny - FIBERGLASS. Tato štípací sekera se nezastaví před žádným špalkem a bez větších problémů se s ní dají štípat i velké kusy dřeva.


Přímo předurčena ja na zpracování velkého. Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH, Počet. Charakteristika : - Štípací sekera - kalač - je navržena pro náročné zpracování dřeva.


Mezi jednotlivými typy seker jsou rozdíly v jejich tvarech, hmotnosti, délce,. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního materiálu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky