úterý 25. října 2016

Fiskars 2500 kalač

Nová geometrie čepele má zaoblené . Kalač je vyrobený z kované a kalené oceli. Hmotnost kalače je kg. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Materiál je z kované a kalené oceli.


Násada je vyrobená aby zabraňovala vibracím a vyklouznutí z ruky.

Fiskars je vyrobena z kované kalené oceli. CZ - široký sortiment za nejlepší ceny SKLADEM! Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Zvolte na práci osvědčený dřevorubecký . Tento produkt byl vyprodán. Níže Vám nabízíme několik alternativ. Osobní odběr na pobočkách.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Ak hľadáte pomocníka pre „pracovné“ chvíle, máme pre Vás dobrú správu.

S týmto kvalitne spracovaným kálačom bude radosť pracovať. Dřevorubecký kalač s širokou čepelí. Všeobecné vlastnosti: Široká čepel je ideální na půlení špalků a osekávání přebytečnych . Technické parametre: Dĺžka: 9mm. Kvalitní dreorubačská kálačka . Díky kalačům dosáhnete lepších výsledků s menším pracovním úsilím.


Drevorubačský kálač so širokou čepeľou. Ekosiarka eshop - špecialista na záhradnú techniku a záhradný nábytok. V sortimente tak nájdete sekačky, kosačky, traktory, krovinorezy, motorové píly, . Sekera FISKARS finská sekyrka na štípání dřeva nářadí akce. Pro má unikátny tvar čepele pre jednoduché štiepanie dreva . Dostupnost zboží: dní . Patriot XL: Největší z řady seker německé značky Patriot má příznačné označení XL Profi. Při práci oceníte mimo jiné pevné spojení hlavy s . Způsob užití: štípání špalků.


Pro zpracování palivového dříví dodaného ve větších špalcích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky