středa 26. října 2016

Plastová nádoba na dešťovou vodu

Nádoba na dešťovou vodu WALLYCAN 2L. Dekorační plastová nádoba o objemu 2L. Přeprava poze PPL Sprint - nadrozměrná přeprava. Sudy na dešťovou vodu : do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží.


PROSPERPLAST AQUACAN plastová nádrž na dešťovou vodu 3l, šedá ICAN3Tvar a konstrukce nádrže je inspirována modelem starověké amfory, . Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu.

Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata. Kohoutek plastový k nádobě na dešťovou vodu ITAP1. Nádrže na dešťovou vodu , sud na dešťovou vodu , nádoba na dešťovou vodu.


Dodáváme plastové nádrže na dešťovou vodu s dopravou po celé ČR zdarma. Rychlá a jednoduchá instalace bez nutnosti obetonování. Plastové jímky na dešťovou vodu z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST za.


Pro více informací jak správně vybrat retenční nádrž na dešťovou vodu. Nádoby na dešťovou vodu mohou být připraveny pro napojení čerpadla, pro napojení dopouštění z.

Doporučení pro výběr nádrží na pitnou a dešťovou vodou. Je vybavená otvorem pro výpusť . Plastový sud s filtrem na dešťovou vodu s objemem 200L. Nádrž na vodu ECOTANK 2l je ideání k uchování dešťové vody.


Uplatnění nalézají plastové nádrže především v chemickém a potravinářském průmyslu. Nabízíme zahradní nádoby na dešťovou vodu , potravinářské sudy . Nádrž na dešťovou vodu VODNÍK Vám může ušetřit ročně několik tisíc korun. Plastové nádrže na dešťovou vodu jsou vyrobeny z vysoce jakostního polyethylenu metodou rotačního tváření, což zaručuje jejich 1 těsnost.


Specifikace: objem - 200l výška - 74cm dolní průměr - 49cm horní průměr - 71cm Příslušenství: - plastový. Plastová nádoba na vodu 200l s víkem a kohoutem. Plastové nádoby vhodné k předzásobení objektu pitnou nebo dešťovou vodou pro její další využití.


Mohou sloužit jako retenční nádrže pro . Dvouplášťová nádrž vysoké kvality. Bezešvá nádrž vhodná i do spodní vody. Nádrže splňují normy pro styk s vodou a potravinami a každý vyrobený kus je. Kupte si plastovou nádrž na dešťovou vodu v našem eshopu za výhodnou cenu!


Při plánování domu uvažuji o zařízení na sběr a využití dešťové vody.

Je pravda že se zpravidla řeší formou plastové zapuštěné nádrže ale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky