pátek 21. října 2016

Bazén liberec sauna

Cena je za dvě hodiny pobytu v areálu. V případě plánovaného delšího pobytu je nutné koupit další vstupné do bazénu dle aktuálního . Je to uzavřený prostor s obsluhou a občerstvením, kde je mimo klasické sauny s ochlazovacím bazénem , ten má dvě úrovně hladiny podle vzrůstu dětí, i parní . Upozorňujeme Vás, že pokladna bazénu se uzavírá minut před koncem provozu areálu. V přístavbě areálu je i sauna určená pro děti.

Fotogalerie Dětský sauna svět. Provozní doba bazén : Pondělí - Pátek - 21. Velmi oblíbená je i slaná vířivka, kde si . V objektu se také nachází potápěčská věž a dětská sauna. Sluneční louka: sluneční . Sauna hodina Kč Sauna vstupů hodiny 450 . Sauny budou do odstávky, ta začne 3.

Mimo klasické sauny s ochlazovacím bazénkem, se zde nachází i parní komora, svačinový kout a lehárna. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Ing. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Cílem projektu bylo vybudovat bazén zejména pro výuku plavání o. Basen świetny, sauna wyśmienita mozna naprawdę wypocząć Czesi wiedzą jak. Nabízíme klasické sauny s ochlazovacím bazénem, parní komoru, lehárnu, prostor pro hraní a relaxaci dětí. Sportareál - plavecký bazén.


Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ JE PLAVECKÝ BAZÉN DO ODVOLÁNÍ UZAVŘEN! Poslední prodej probíhá hodinu před zavírací dobou. Liberec a okolí, dopravu hradí kupující.


Soukromý wellness v Liberci. Aerobik, Stepy, Bodyform, Jóga pro těhotné,. Plavecký bazén na Tržním náměstí v Liberci byl otevřen 1. Bazény a aquaparky a koupaliště na portále tipnavylet.


V Liberci se začal stavět nový plavecký bazén. Sleva 1- Kč z ceny všech druhů vstupného (bazén, sauna ).

Léčivé účinky finské sauny. Nejlevnější hotel v Liberci. Saunu lze využít pro zvýšení imunity, urychlení metabolismu, k navození celkového uvolnění, odpočinku,. Jeho součástí jee rozcvičovací bazén , finská sauna , komora pro potápění a vířivka s mořskou vodou.


Nabízíme širokou nabídku nadzemních bazénů , infrasaun a trampolín. Poradenství a doprava zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky