pátek 28. října 2016

Posuvná vrata samonosná

V této sekci naleznete rámy pro posuvné brány samonosné , které obsahují pouze samotný svařený rám brány a opěrný sloup se spodní přírubou. Výprodej sekčních garážových vrat. Rovnováhu samonosné posuvné brány zajišťuje vodicí „C profil, který je umístěn ve spodní . Posuvné brány ( samonosné ). BRÁNA VRATA BRANKA žárový zinek.


Nabízíme vám Vám posuvné brány pojezdové nebo modernější posuvné brány samonosné.

Bránu můžete otvírat ručně nebo pomocí automatického pohonu. Dodání a montáž posuvné brány pro rodinné domy. Charakteristické vlastnosti: posuvná nesená brána je samonosné konstrukce, nosná struktura je usazena v základech prostřednictvím. HETpro možnost ovládání brány dálk. Samonosné posuvné brány Godula.


Výroba a montáž sekvenčních vrat , posuvných bran, křídlový brán, předokenních rolet, rolovacích vrat. Dělí se na brány samonosné (nesené) a na brány posuvné po kolejnici. Jak správně připravit betonový základ pro samonosné posuvné brány.


Výrobce samonosných posuvných bran s pohonem i bez pro jižní Moravu.

Nabízíme kvalitu za rozumnou cenu a špičkový záruční i pozáruční servis. Tímto výkladem způsobů otevírání vjezdových vrat a bran Vás chceme. Křídlo je nesené a pohybuje nad povrchem vjezdu, . Celý systém pohonů vrat je nesen na dvou . Brány nebo chcete-li vrata totiž vyrábíme na míru. Vyberte si z naší nabídky pro vjezdové posuvné brány Hörmann, které vás překvapí svou cenou. Konstrukce může být tvořena pouze samonosným rámem připraveným pro realizaci výplně.


LineaMatic BS, série BiSecur Hörmann,pohon posuvné vjezdové brány do délky max. Konstrukčně je brána řešena na principu zasouvání rámu z příjezdového prostoru podél oplocení objektu v samostatné pojezdové . Moderní pohon LineaMatic pro posuvné brány K hlavním přednostem pohonu LineaMatic pro posuvné brány patří jeho kompaktní kryt nastavitelný na výšku, . Tato varianta je oproti samonosné bráně cenově výhodnější, ale pouze pokud . Vjezdové brány a posuvné brány, zakázková výroba, vrata , zábradlí, schodiště. Pojezdová posuvná brána se otevírá stejným způsobem jako samonosná.


VYRÁBÍME VRATA JIŽ LET. Závory Automatické vjezdové závory. NA ,,C PROFIL STAGE SB černá. Křídlo posuvné samonosné brány zajíždí do strany, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky