čtvrtek 20. října 2016

Plachta na bazén 3 66

V katalogu nemáme podrobnější informace o plachty na bazen 66. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Zároveň má v sobě díry pro pohodlný průnik . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Slouží také k zazimování bazénu.

MODRÁ (Orlando , ) modrá. Zimní plachta na bazén ,66m s oky a ocelovým lankem. Krycí plachta průměru m na kruhový bazén , m černá. Modro-černá zimní plachta na bazén slouží k zakrytí vodní hladiny a ochranu bazénu nejen v zimním. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Ohřívá vodu, udržuje její teplotu a částečně chrání proti spadu nečistot. Bublinky působí při slunečním záření jako . Výhodná sada geotextilnej bazénovej podložky a modrej solárnej plachty pre bazény s priemerom hladiny , m. Kvalitní kašírovaná plachta modré barvy.

Florida, Intex Frame set). Kašírované fólie jsou nepromokavé a . Modrá krycí plachta Marimex vhodná pro bazény o velikosti , m. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Na přikrytí kruhového bazénu Easy Set, Fast Set, Tampa o průměru 3cm. Chrání bazén před nečistotami. Bazénová plachta na přikrytí bazénu , chrání bazén proti spádu nečistot. Určeno pro kruhové bazény o průměru . Plachta zabraňuje spadu nečistot do . Vhodná pro nadzemní bazény Intex o průměru 3cm.


Solární bublinková bazénová krycí plachta. Velice kvalitní od renomovaného českého výrobce. Pro období, kdy není bazén používán, doporučujeme zakrytí krycí plachtou. Zamezíte tím vnikání mechanických nečistot např. Prodám bazén o rozměru , 66m x 2m, skymmer, tryska, propojovací hadice, filtrace písková, síťka, vysavač, krycí solární plachta , schůdky.


Marimex Solárna plachta Ø m (na bazén Tampa , ) čierna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky