středa 26. října 2016

Dálkový ovladač garážových vrat

GATE2V je univerzální programovatelný dálkový RF ovladač, vhodný nejen pro ovládání pohonů . Jeden ovladač na více bran. Pohon garážových vrat s dálkovým ovladačem Superrollo Professional TA5 max. Dálkové ovládání pro vrata je v provedení dvoukanálovém.


U nás najdete dálkové ovladače vrat Nice za akční cenu.

Vysílač s uzavíratelnými tlačítky. Akční cena platí pouze při objednání přes E-shop! Univerzální čtyřkanálový dálkový ovladač s frekvencí 2- 4MHz.


Použití: Nezávislé ovládání pro zařízení nebo nadefinované funkce Základní informace 4-tlačítkový ruční . Altoma, léty prověřený specialista na garážová vrata Hormann. Všechny dálkové ovladače naleznete v našem E-SHOPU. Mohu si sám naprogramovat dálkový ovladač ? V naší nabídce najdete dálková ovládání pro pohony Marantec, Door-matic a KINGgates.

Představme si například situaci, že máte zakoupena garážová vrata. Volné tlačítko na stávajícím dálkovém ovladači Marantec Digital pak . MOON - frekvence 8MHz, dálkový ovladač pro funkce ovládání. Tímto ovladačem otevřete například kromě tří garážových vrat i vjezdovou bránu nebo 4 . Internetový obchod s garážovými vraty, bránami, stínící technikou a dveřmi. Frekvence 8630Mhz, 46.


Ovladač pracuje s pevným kódem a je . Pokud dálkové ovládání vašich garážových vrat přestane fungovat, buďto se můžete obrátit na odborníka, nebo si poradíte sami. Dálkový ovladač SeKi Open na garážová vrata ,brány. Ideální vrata - výroba a montáž garážových vrat. Dvoukanálový dálkový ovladač pro pohon vrat a bran LIFE. Elektrické pohony a ovladače pro sekční garážová vrata.


Pohony lze ovládat dálkovým ovladačem nebo jiným způsobem, např. Marantec ovladač Digital 56 4-kanál 8MHz dálkový ovladač garážových vrat. Ztracený ovládač na pohon brány? Chybí Vám v rodině dálkový ovládač na garážová vrata ?

Vyberte si dálkové ovládače z naší nabídky. Nebo máte bránu i vrata garáže na dálkové ovládání a nebaví Vás nosit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky