pátek 21. října 2016

Pozinkované patky

Kotvící zatloukací hroty, patky pro kotvení dřevostavby bez betonování. Patky na sloupky a vzpěry zelené a pozinkované. Patky pro ukotvení sloupků a vzpěr do betonového (asfaltového) podkladu.


Patka na sloupek či vzpěru. Pozinkovaná ocelová patka do betonu slouží k ukotvení hranolových sloupků, stojek. Základní prvek ke stabilizaci.

Využívá se především k ukotvení hranolů . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodej kotevních patek realizujeme . Sloupky se do kotvy osazují pomocí šroubů nebo . Nosné trámy se položily na základové podpěry – patky z betonu s výztužným obvodovým pláštěm z pozinkovaných ocelových trubek. Výroba relativně ten- ké . Nejstarší výrobce dřevěných příhradových vazníků ve východní Evropě - výroba od r. Styčníkové vazníky, krovy, střechy na klíč.


Tradice, kvalita, zkušenost.

Na ochranu ve středně korozivním prostředí nabízíme systémy žárově pozinkovaných nosníků, patek , potrubních objímek a dalších. Stavitelná noha otočná s patkou ø38mm, šroub M12x40mm, PP-ocel. Kombinace pozinkované oceli a plastu. Povrchová úprava: pozinkování Zn Barva: pozinkovaná.


Kotvíví pozinkované patky slouží k ukotvení konstrukcí, hranolků, sloupků, zábradlí, zástěn, dekoračních plotů a mřížek k pevnému podkladu jako je bet. Pro potřeby montáže podhrabových desek slouží stabilizační držáky - ocelové stabilizační pozinkované držáky a betonové plotové patky. Použití: Patky sloupu k zabetonování tvaru H jsou vhodné k vynášení vertikálních a horizontálních zatížení a také k přenosu momentů v obou směrech. K vytváření montážních konstrukcí s odporovou navařovací maticí pro nejvyšší zatížení.


Prohlédněte si cenové nabídky na Psí pisoár dřevěný šroubovité drážkování pozinkovaná patka od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, . Expedice: Do 2-pracovních dnů u . Spojovací materiál Valenta ZT s. Inzerát Prodam patky v okrese Domažlice, cena 40Kč, od big. Pozinkované pátky na plot či zeď.


Kotevné pätky – žiarovo pozinkované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky