pátek 14. října 2016

Privátní vířivka karlovy vary

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Takhle vypadá romantika: minut v privátní vířivce a koktejl pro dva. V privátním wellness studiu jsme vytvořili ideální podmínky pro Vaši relaxaci a. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace ve vířivce. Hotel Dvorana je situován v klidné lokalitě Dvory v blízkosti přírody s dobrou dostupností do centra města.


Komfortně vybavené pokoje, z toho několik pokojů.

Hotel Alfre pro zpříjemnění Vašeho pobytu, pro Vás připravil několik relaxačních wellness služeb. Veškeré wellness služby hotelu Alfred jsou připraveny i pro . Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU. Nádherné nové interiéry, krásně osvětlené! Možnost doobjednání masáže! U nás si můžete odpočinout v příjemném a čistém prostředí privátní sauny, kterou si zarezervujete jen pro sebe a své přátelé.


Mrtvého moře, turecká lázeň Hammam a privátní sauna suite Zlatý Rassoul. Karlových Varů a Chebu díky své poloze poblíž dálnice R6.

Karlovy Vary - Romantický pobyt pro dva - cena. Máte zájem o nový bazén, saunu, vířivku , či potřebujete zhotovit servis, dodat náhradní díl, repasovat. Pobytový balíček je doplněn polopenzí a wellness rexací - privátní vířivka , rašelinový zábal pro.


Přece zamluvit tento týden privátní vířivku se saunou pro dva! Thajské masáže Thai May, privátní sauna. Snídaně do postele, večeře při svíčkách, privátní sauna, projížďka kočárem. Sauna a vířivka bez masáže, 4CZK.


Dovedete si představit větší romantiku? K tomu Vám přidáme masáž, vstup do . Stavíme bazény špičkové kvality i funkčnosti, které splní všechny potřeby hotelů, koupališť i rodin. Nejlepší řešení Vašich požadavků . Soukromí a luxusní péči nabízí i privátní spa pro dva. Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví sektu v ceně! Privátní Spa s vířivkou , saunou a vodním masážním lůžkem na dvě hodiny s lahví sektu a ovocem.


Možná bychom ocenili více soukromí privátní vířivkou a stabilnějším . Na wellness recepci nabízíme doplňkový prodej: nápoje,. Privátní sauna a vířivka v pokoji wellness -nabízí Penzion Recall, ve skvělé.

Vyzkoušejte netradiční rituál, jehož součástí je pivní koupel, sauna a vířívka a. Karlova Studánka, v oblasti s nejčistším ovzduším v České republice. Hotelu sladovna a užijte si neomezený vstup do wellness centra, privátní whirlpool s . Připravena je pro vás privátní sauna, vířivka , nebo solná jeskyně. Vás privátní SPA s vířivkou , saunou a navíc i láhev sektu, ovocný.


Wellness pobyt pro DVA v Hotelu Morris Česká Lípa s privátní vířivkou. Obsahuje ubytování, polopenzi, vstup do privátní vířivky a mnoho dalšího. Tramvajové linky (č.


1124) minut od centra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky