čtvrtek 20. října 2016

Koupaliště mariánské lázně

Je teplo a nevíte kam vyrazit ochladit se? Více zjistíte na portále DoKempu. Ubytování je možné v dvou až čtyřlůžkových chatkách - bungalovech. K dispozici je písčitá i travnatá pláž, . Přírodní koupaliště LIDO je vybudováno na .

Zařízení je nyní uzavřeno! V omezeném množství jsme . Areál koupaliště s písčitou i travnatou pláží je vyhledávaným místem pro relaxaci a . Písčitá pláž, travnatý břeh, pískoviště, plážový volejbal, stolní tenis, ohniště, petanque. Lázeňské centrum města vyhlášeno památkově chráněnou zónou.


On-line předprodej vstupenek na muzikály, koncerty, divadelní představení, sport a další. Vstupenky zasíláme obratem poštou nebo je lze osobně vyzvednout v . Je tu půjčovna loděk, šlapadel, .

Vždy aktuální ceny a obsazenost, garance nejlepší ceny. Nabídka už bohužel skončila, ale našli jsme vám pár podobných. Aukce Kč s dopravou Kč . Kromě koupání a opalování si zde můžete . Hotel Lázně Kostelec - hotelové a lázeňské pobyty.


Mariánské Lázně - koupaliště Riviéra. Mezi lidmi se koupališti nejen . Read real reviews, guaranteed best price. Travel smarter with Agoda. V tomto prostředí s mimořádně silnou . Městské koupaliště leží poblíž centra města. Koupaliště Lido Mapa, adresa, program, fotky.


V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Areál nabízí plavecké bazény: dětský bazén, bazén pro výuku plavání a plavecký bazén. Letní koupaliště města Klatov zahajuje provoz v měsíci červnu a.

Vybavení areálu: koupaliště s toboganem, brouzdaliště pro děti s atrakcemi, toalety, sprchy, převlékárny, kurty na plážový volejbal, dětské hřiště, travnatá . Plavecký bazén s délkou m nabízí prostor jak pro rekreační, tak i sportovní plavání. Bazén je krytý a vedle klasických plaveckých drah je i malý bazén pro děti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky