čtvrtek 20. října 2016

Bazén klimkovice

Pondělí: Úterý až pátek: 15:- 18:30. Sobota a neděle: - 1hod . Přijďte si odpočinout a užít pohybu ve stupňů teplé vodě v našem bazénu o. Slaný jodobromový bazén , vířivky, sauny, tepidárium a kneippův chodník. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SŠ prof.


Stadion , aréna a sportovní areál.

Vyrábíme plastové bazény prvotřídní kvality. Bazény Vám zhotovíme na míru s veškerým příslušenstvím. Dodáváme do střední Evropy. Po včerejším zdařilém stavění májky v areálu bývalého koupaliště to vypadá, že koupaliště bude letos v provozu.


Nevadí, pojeďte s námi na rehabilitační bazén , zaplavat si, namasírovat se pod pověstnou sprchou v bazénu. Vybavení : skokanská věž, hřiště - písčité, volejbal,restaurace, stánek s občerstvením, parkoviště. Velikost: x 2 x 8. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.

Garance stejné nebo nižší ceny. Součástí centra jsou dvě vířivky, inhalační teplárium, dva Kneippovy chodníky, sauna a ochlazovací bazének, a také bazén s jodobromovou . Dnes jsme se společně vydali do vody. Navštívili jsme bazén v Ostravě - Porubě. Bazén jsme měli jenom pro sebe, a tak jsme se mohli . Rehabilitační bazén Městské nemocnice Ostrava - Fifejdy. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Smilovice – bazén ŠS MF Vltava. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Léčivá voda přímo v objektu, možnost mít psa na pokoji, Parkování, bezbariérové . Ostrava - Poruba, bazén Ostrava - Poruba, koupaliště Proskovice, aquapark . Klimkovice s požadavky: bazén. Děti starší let plavou na oddělení rahabilitace v bazénu MěNo- Fifejdy. V areálu se nachází nejen padesátimetrový studio bazén pro dospělé, ale také dětský . Velmi pěkné zařízení s možností širokého spektra aktivit: sauna, minigolf, půjčovna kol, solárko, balnea provozy, bazén a mnoho dalších . If you enjoyed this article, please consider sharing it!


Nabízí venkovní bazén , klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a gril.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky