čtvrtek 13. října 2016

Zahradní hadice 50m

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Máte vybrané filtry: - m. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. Kvalitní silnostěnná gumová zahradní hadice v neprůhledném provedení, které zabraňuje tvorbě řas.


Nabízíme hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s dodáním do hodin.

Díky nové technologii funguje . PVC hadice vyztužená vysokopevnostním PES vláknem. Vzhledem k silné stěně má výborné mechanické vlastnosti. Vnitřní průměr 25mm, váha 399.


Hadice na vodu s výpletem, materiál PVC. Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory, brusky a brusné systémy, manipulační techniku, pískovací . Set: zahradní pětivrstvá hadice WHITE LINE, bohaté příslušenství (ks) a vozík z vysoce . Svou konstrukcí je určená pro všeobecné použití .

Kvalitní zahradní hadice od známého výrobce GARDENA jsou tou nejlepší volbou pro Vaši zahradu. TEXIM PVC opletená průhledná x 40mm váha zahradní hadice 1m= cca 596gr, tlak 4bar. Levné a kvalitní zahradní hadice a vozíky značky GARDENA pouze na.


Silnostěnná, zahradní , tlaková hadice. Pro zahradní zavlažování a dopravu užitkové vody v průmyslu, zemědělství i domácnostech. Vozíky, navijáky, držáky na zahradní hadice. Zboží lze objednávat pouze v těchto násobcích.


Technické parametry Délka hadice. Category hadice-a- prislusenstvi. Půlcoulová zahradní hadice se muže pochlubit svojí pevností a optimální hmotností. PVC, odolná proti UV záření a uložení řas v . Velmi ohebná zahradní hadice s tlakovou kostrou určená zejména pro použití v zemědělství,.


Neprůhledná vnitřní vrstva zabraňuje tvorbě řas. Luxusní naviják na zahradní hadici - pojízdný. Všechny naše výrobky jsou pojištěny a je na.


Třívrstvá vyztužená zahradní hadice vyrobená z flexibilního PVC. Vysoce kvalitní zahradní hadice , díky nimž můžete své rostliny a trávnik zalévat a účinně o ně pečovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky