čtvrtek 13. října 2016

Zákrytová deska plotová

Univerzální zákrytové desky (stříšky) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Všechny jsou opatřeny spodní okapovou drážkou pro lepší odvod . Tvarovky z prostého vibrolisovaného betonu, pultová s . Vyzdili jste si nový plot nebo renovujete starý a nemůžete sehnat odpovídající plotové stříšky a sloupové hlavice pro jejich nestandardní rozměr?

Beton Brož, Technické prvky a doplňky, Technické prvky, Deska zákrytová. V ks paleta hmotnost v kg paleta ks plotová tvárnice VALCHA zákr. Inzerát Betonové plotové stříšky v okrese Kladno, cena 40Kč, od candisna Sbazar.


BEST - NATURA a BEST - LUNETA. Popis: Nabízím plotové stříšky mnoha rozměrů, zákrytové desky. Cena: Prodejní cena4Kč. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Zákrytová deska průběžná štípaná přírodní 30x20. Dostupnost, Na dotaz - termín upřesníme. Patka je vyrobena tak, že do drážek se zasunou podezdívkové desky , které vytvoří . Vysoce pevná a mrazuvzdorná zákrytová deska z prostého vibrolisovaného betonu pro.


DESKA PLOTOVÁ - PODHRABOVÁ. Podhrabová deska , ideální řešení pro Váš plot. FACE BLOCK, případně univerzální zákrytové desky. Plně armovaná plotová podhrabová deska.


Plotová patka je určena pro výstavbu plotů. Zahradní bloky STAVOBLOCK jsou vhodné pro neoplocené pozemky. Systém STAVOBLOCK jsou zahradní zdi neomezených výšek, které se skládají suchou . BEST-LUNETA - plotové tvarovky hladké s obvodovou fazetou, ve všech.


HBTP, HBTK, HBTS tvarovka plotová průběžná, koncová, sloupková …. Doplňkem ke tvarovkám jsou zákrytové desky (stříšky) z pohledového betonu, nebo vibrolisované zákrytové desky se štípanými pohledovými hranami. Paleta jednorázová plotové desky.

Představuje bezpečné zakrytí studny, kryt je . ACHTOVÁ SKRUŽ Svislý stavební. Plotové stříšky mají proto okapovou drážku, tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky